Stimati Domni,
Sunt abonat la programele Saga Soft C.3 si PS.3 si sunt foarte multumit de modul de folosire,as avea niste intrebari:
Care este explicatia ca sinteticul contului are un alt sold decat adunarea soldurilor conturilor analitice ale celui sintetic ex.: Cont 401,Ce greseli am facut si cum pot remedia situatia?
Cum pot trece semnaturi pe alte documente decat cele specificate in program de ex. declaratia 094 ?
In programul PS nu se poate genera declaratia 200 "Declaratienprivind veniturile realizate din Romania" sau 220
"Declaratie privind venitul estimate" care urmeaza a fi depuse de persoana fizica autorizata in luna mai anul acesta ?
Unde gasesc panoul utilizatorului?
Va multumesc si va doresc toate cele bune!
Balanta contabila si Diverse
- fagarasa176
Re: Balanta contabila si Diverse
Ai operatiuni pe sintetic verifica in fisa contului 401 pozitiile marcate cu rosucerneao scrie: Care este explicatia ca sinteticul contului are un alt sold decat adunarea soldurilor conturilor analitice ale celui sintetic ex.: Cont 401,Ce greseli am facut si cum pot remedia situatia?
Manualcerneao scrie: Cum pot trece semnaturi pe alte documente decat cele specificate in program de ex. declaratia 094 ?
Nu se genereaza asa ceva in SAGA PScerneao scrie: In programul PS nu se poate genera declaratia 200 "Declaratienprivind veniturile realizate din Romania" sau 220
"Declaratie privind venitul estimate" care urmeaza a fi depuse de persoana fizica autorizata in luna mai anul acesta ?
Va referiti cumva la useri??cerneao scrie: Unde gasesc panoul utilizatorului?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
panoul utilizatorului il gasesti la <administrare>---> <utilizatori> (pt drepturi de operare pe module de program, operatii, etc etc)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Semnătura administratorului sau a altei persoane, ce să apară pe declarații se setează astfel:
- dacă firma e neplătitoare de TVA se bifează, temporar, în Configurare societăți modul de plată al TVA la lunar sau trimestrial. dacă e plătitoare de TVA se omite acest pas.
- se intră în program în meniul "Situații - Listări", se alege "jurnale de cumpărări/vânzări"
- în ecranul acelor jurnale se alege pagina D300 și din ecranul acesteia se alege pagina "Alte informații" unde se va completa numele, prenumele și funcția persoanei ce va apărea pe declarații
- se iese din acel ecran și dacă firma e neplătitoare de TVA se intră iarăși la configurare societăți și se repune bifa la "Neplătitor"
- dacă firma e neplătitoare de TVA se bifează, temporar, în Configurare societăți modul de plată al TVA la lunar sau trimestrial. dacă e plătitoare de TVA se omite acest pas.
- se intră în program în meniul "Situații - Listări", se alege "jurnale de cumpărări/vânzări"
- în ecranul acelor jurnale se alege pagina D300 și din ecranul acesteia se alege pagina "Alte informații" unde se va completa numele, prenumele și funcția persoanei ce va apărea pe declarații
- se iese din acel ecran și dacă firma e neplătitoare de TVA se intră iarăși la configurare societăți și se repune bifa la "Neplătitor"
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.