Stocuri initiale ?!

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
trifanm500

Stocuri initiale ?!

#1 Mesaj de trifanm500 »

Multumesc pentru raspunsuri si sfaturi,am sa tin cont de ele.
Acum am o alta nedumerire.Lucrez la o firma de constructii de apr.2 saptamani.Programul de conta in care s-a lucrat este f.f. vechi cu multe lipsuri,in ceea ce priveste documentele ,declaratiile si alte operatii pe care sau nu le poti face in program ,sau sunt depasite si mai ai nevoie sa le incarci,manual ,in progr.,de ex. declaratiile lunare si bilantul,in fisierele de la finante. Eu incerc sa conving conducerea firmei sa achizitioneze SAGA,dar aici am nevoie si de modulul de gestiune,si am nevoie de mai multe optiuni,am vazut ca pot sa incarc pe gestiuni,ceea ce am si facut pt.luna feb.,firma avand mai multe santiere care au gestiuni separate..Eu lucrez pe SAGA de cativa ani,insa nu am folosit acest modul,neavand nevoie. Acum am descarcat programul,am introdus luna feb.,deoarece trebuiau depuse declaratiile,deoarece la mijl.lunii martie cand am preluat eu,nu era introdus nici un document pt.luna feb. . Intrebarea mea este,unde pot sa introduc stocurile initiale la materiale,marfa,etc.,deoarece in situatii,la stocuri,mi-au intrat in stoc initial valorile introduse pe luna feb.,si nu vad unde am optiunea de a introduce stocuri initiale.
Daca poate cineva sa ma ajute,multumesc mult ! :idea:

herganiec

Re: Stocuri initiale ?!

#2 Mesaj de herganiec »

trebuie sa ai un inventar facut pe gestiuni, apoi la fisiere-->articole le creezi.
apoi mergi la operatii-->alte operatii cu stocuri, si le introduci(incarci) prin operatii speciale cu 01 ale lunii.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

trifanm500

#3 Mesaj de trifanm500 »

Multumesc,sper sa reusesc. O zi buna! :)

trifanm500

#4 Mesaj de trifanm500 »

Am introdus in Fisiere-Articole-Denumire articol-Tip (am introdus Mat.Prime-ct.301),acum as vrea sa modific la Mat.auxiliare -ct.3021 ; si nu ma lasa programul ,de ce ?

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Probabil aveți mișcare pe el.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns