Vreau sa va cer o parere in legatura cu urmatoarea problema:
Sunt economist si expert contabil stagiar, deci inca nu figurez ca membru CECCAR si vreau sa inchei o conventie de prestari servicii contabilitate cu o persoana juridica. Eu cred ca m-as incadra la venituri din alte surse cu cota de impozitare finala de 16%. Nu ar trebui sa inregistrez conventia la Finante si nici sa depun declaratie de venit global. Societatea retine si vireaza 16% impozit si declara trimestrial in 100 si anual in 205.
Ce parere aveti? Poate ma ajuta cineva si cu un model de conventie civila.
Multumesc anticipat
conventie civila de prestari servicii contabilitate
-
Pot incheia si contract de munca cu timp partial dar eu trec pe la ei o data pe luna sa iau actele iar acasa le lucrez in 3 ore maxim cu tot cu declaratii si atunci nu se justifica cele 2 ore zilnice. Deci nu am un program fix si nici nu ma folosesc de echipamentele lor (calculator, imprimanta, etc...) iar asta stiu ca era o conditie pentru conventiile civile.
Multumesc
Multumesc
Poţi încheia contract de muncă, cu doar 4 ore lunar de exemplu. Nu e nevoie de 2 ore zilnic.comand279 scrie:Pot incheia si contract de munca cu timp partial dar eu trec pe la ei o data pe luna sa iau actele iar acasa le lucrez in 3 ore maxim cu tot cu declaratii si atunci nu se justifica cele 2 ore zilnice.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.