Buna ziua,
De curand am inceput sa lucrez cu SUMAL Agent si intampin urmatoarea problema:
-introduc avizele de intrare la Depozite-Documente de intrare (NIR), inregistrez acolo toate avizele si pe urma ma duc la Rapoarte SUMAL- RII.A3 Situatia depozitului de cherestea unde imi listeaza corect intrarile din luna , dar nu indica si stocul initial si ca urmare stocul final nu este corect , este totalul intrarilor din luna fara sa adune si stocul initial.Unde gresesc????
Am incercat si m-am dus la Depozite-Stocuri si am introdus stocul initial, adica la luna am pus luna n-1 si am adaugat stocul total din luna anterioara.Am generat iar Situatia depozitului de cherestea si acum arata stocul initial (cel pe care l-am introdus prin Stocuri) corect, intrari(NIR) este corect, Stocul Final calculat este corect (initial +cel din luna), dar Stocul final declarat este totalul intrarilor din luna, iar la diferente apare stocul intial (a calculat coloana 9-coloana 10).Este corect asa???Nu trebuia sa apara la diferente 0, iar la Stoc final declarat sa fie acelasi cu Stoc Final calculat (stoc initial+intrari din luna)?????
Multumesc anticipat celor care se vor grabi sa-mi raspunda avand in vedere ca termenul de raportare este vineri,04.07.2014.
SUMAL-stoc initial
-
Re: SUMAL-stoc initial
Probabil ca pana acum te-ai lamurit, dar daca nu: stocul final declarat este cel declarat de tine si obligatoriu egal cu stocul final calculat. Daca sumal a calculat corect declara si tu exact acelasi stoc si nu vor fi probleme.