Buna dimineata,
am si eu nevoie de un ajutor in preluarea datelor......am folosit pana acum Saga C cu stocuri (versiunea free), iar contabilul meu a folosit un alt program ptr contabilitate. Acum am luat licenta pentru Saga C + stocuri si vreau sa pun programul fresh si sa introduc datele din balanta lunii iunie, apoi sa introduc intrarile din iulie si ce mai este necesar pentru a folosi doar Saga (si nu inca alte n programe de conta). Pentru a face aceasta trecere am nevoie sa fac un export in excel cu toata lista "Articole" din programul free, dar care sa-mi aduca si pretul de achizitie al reperelor(momentan aceasta contine doar pretul de vanzare)
- stie cineva cum sa fac? de unde sa scot o astfel de lista excel si ce bife trebuie sa dau?
EXPORT LISTA REPERE
Re: EXPORT LISTA REPERE
faci o salvare(arhiva) la ce ai lucrat pana acum
creezi firma noua. o configurezi validezi si intri la <Diverse>, <import date> alegi <import date din arhiva Saga>acolo adaug, alegi arhiva unde ai salvat-o, completezi data inceput si sf, iar in dreapta selectezi ARTICOLE.
creezi firma noua. o configurezi validezi si intri la <Diverse>, <import date> alegi <import date din arhiva Saga>acolo adaug, alegi arhiva unde ai salvat-o, completezi data inceput si sf, iar in dreapta selectezi ARTICOLE.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)