EXPORT LISTA REPERE

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
mecac

EXPORT LISTA REPERE

#1 Mesaj de mecac »

Buna dimineata,

am si eu nevoie de un ajutor in preluarea datelor......am folosit pana acum Saga C cu stocuri (versiunea free), iar contabilul meu a folosit un alt program ptr contabilitate. Acum am luat licenta pentru Saga C + stocuri si vreau sa pun programul fresh si sa introduc datele din balanta lunii iunie, apoi sa introduc intrarile din iulie si ce mai este necesar pentru a folosi doar Saga (si nu inca alte n programe de conta). Pentru a face aceasta trecere am nevoie sa fac un export in excel cu toata lista "Articole" din programul free, dar care sa-mi aduca si pretul de achizitie al reperelor(momentan aceasta contine doar pretul de vanzare)

- stie cineva cum sa fac? de unde sa scot o astfel de lista excel si ce bife trebuie sa dau?

herganiec

Re: EXPORT LISTA REPERE

#2 Mesaj de herganiec »

faci o salvare(arhiva) la ce ai lucrat pana acum
creezi firma noua. o configurezi validezi si intri la <Diverse>, <import date> alegi <import date din arhiva Saga>acolo adaug, alegi arhiva unde ai salvat-o, completezi data inceput si sf, iar in dreapta selectezi ARTICOLE.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns