Eu o vad cam asa: instalez saga pe pc si daca am folderul cu "DATE", doar sa-l copiez peste cel existent si sa pot reface bazele de date rapid. Asa cum se face la un alt prg. de conta care este la fel de bun ca si saga.

Eu folosesc FBackup este gratuit si dupa cum iti doresti....il configurezi si face automat salvarile la ora stabilita de tine.nitum187 scrie:Exista cumva, ceva care să facă automat o salvare a datelor, ceva care să programezi la o anumită oră din zi, etc. Mă refer aici în special la cei care utilizează un PC ca și server.
Asta înseamnă că NU ai versiunea gratuită, asta nu face și incremental...fagarasa176 scrie:Eu folosesc FBackup este gratuit si dupa cum iti doresti....il configurezi si face automat salvarile la ora stabilita de tine.nitum187 scrie:Exista cumva, ceva care să facă automat o salvare a datelor, ceva care să programezi la o anumită oră din zi, etc. Mă refer aici în special la cei care utilizează un PC ca și server.
De exemplu eu folosesc un server la care am un HDD de 2TB atasat.
La ora 01:00 noaptea face automat salvarea datelor pe HDD extern copiind doar fisierele pe care le detecteaza ca modificate....l
Ia uite aici: http://www.fbackup.com/compare ce scrie la "Incremental backup type" !?fagarasa176 scrie:Ba am varianta gratuita si face salvarea incremential