Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie, pe care nu stiu cum sa o rezolv: introduc in iesiri o vanzare de 31.80 lei si ea imi apare in raportul de gestiune ca fiind 31.79 lei sau 31.81 lei, ceea ce duce la diferente de cativa banuti intre soldul din raport si cel din fisa contului. Stiti care poate fi cauza acestor diferente? Mentionez ca am o singura gestiune global-valorica.
Va multumesc!
eroare la preluarea vanzarilor in raportul de gestiune
- Administrator
Re: eroare la preluarea vanzarilor in raportul de gestiune
Daca folosesti ecranul "Iesiri" pentru introducerea vanzarilor de marfa nu au cum apara diferente din rotunjiri de calcul. Daca folosesti registrul de casa - da, pot aparea, pentru ca suma din raportul de gestiune se recalculeaza prin adaugare TVA-ului la suma din 707.
Multumim de lamurire.
Va multumesc pentru promptitudinea raspunsului.
Din pacate, tocmai aici este ciudatenia: vanzarile nu le fac direct prin casa, ci prin "Iesiri". Mi-am creat doi clienti fictivi: Vanzari marfuri - pentru incasarile cu numerar si Card - pentru incasarile cu card. Diferentele imi apar doar la clientul Card si nu de fiecare data.
Din pacate, tocmai aici este ciudatenia: vanzarile nu le fac direct prin casa, ci prin "Iesiri". Mi-am creat doi clienti fictivi: Vanzari marfuri - pentru incasarile cu numerar si Card - pentru incasarile cu card. Diferentele imi apar doar la clientul Card si nu de fiecare data.
- Administrator
Inseamna ca ai completat un cont mai bizar la clientul pentru incasarile pe card.