transmitere baza de date la Saga
transmitere baza de date la Saga
va rog sa-mi explicati si mie,pas cu pas ,daca se poate,cum fac sa transmit baza de date la Sagasoft,ca am unele erori la decl.112,si nu ii dau de cap.Va multumesc din suflet.
- fagarasa176
Re: transmitere baza de date la Saga
Administarare-->Intretinere BD-->Tab'ul "Salvare/Indexare"
Bifati "Cu salvarea datelor in alta locatie", alegeti locatia desktop, butonul START
Apoi atasati salavarea la mail si trimiteti pe mail [email protected] sau [email protected]
Explicati detaliat problema
PS: nu credeti ca ar fi mai bine sa incercati initial rezolvarea problemei pe forum? Nu de alta dar sunt colegi care va pot ajuta daca stiu problema
Bifati "Cu salvarea datelor in alta locatie", alegeti locatia desktop, butonul START
Apoi atasati salavarea la mail si trimiteti pe mail [email protected] sau [email protected]
Explicati detaliat problema
PS: nu credeti ca ar fi mai bine sa incercati initial rezolvarea problemei pe forum? Nu de alta dar sunt colegi care va pot ajuta daca stiu problema
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
multumesc din nou,problema este la generarea d 112.initial am lucrat statul,am generat dec.112,dupa care,surpriza,au aparut citeva medicale,am devalidat,le-am operat,am actualizat tot,si la generare pdf d.112,imi da erori,suma cass decl.diferita de suma calculata,suma cias declarata dif de cea calculata.Curios este ca atunci cand intru pe ecran,in d.112 din saga, in partea platitor,sumele imi apar relativ corecte,cu exceptia calculului medicalelor,(e dif de 2 lei)dar cand generez d112,in pdf,apar agatate alte sume,cred ca cele initiale.De ieri ma chinui sa modific manual,dar nu mi le ia in consideratie declaratia.Cam asta este problema.Ce ziceti?
Ai angajati cu mai multe contracte? In caz afirmativ diferenta poate venii de la rotunjiri.