ORDINE DE PLATA

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
mihalead281

ORDINE DE PLATA

#1 Mesaj de mihalead281 »

Spuneti-mi si mie va rog daca se poate dupa listarea ordinelor de plata sa ramana numerotate , sa pot luna viitoare sa stiu la ce numar am ramas, deoarece am firme la care fac numai ordine de plata si ma chinui cu un caiet, si mai gresesc si mai sar numere.Cum sa fac in saga sa ramana numerotate, de la inceputul anului pana la sfarsit poate mi-a scapat vreun buton ceva.Binenteles daca nu cer prea mult si numai daca exista butonul respectiv.Daca nu voi folosi caietul in continuare si pot doar sa sper........
Multumesc pentru raspuns. :oops: :lol: :roll:

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Eu zic să mai speri puţin.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

mihalead281

#3 Mesaj de mihalead281 »

Sa inteleg ca nu exista un mod de a stoca ultimul numar la ordinul de plata,ca sa stii luna viitoare. Asta e ,poate pe viitor se va gasi o solutie si pentru problema asta.
:roll:

iordanm906

ordine de plata

#4 Mesaj de iordanm906 »

In programul de ordine de plata de la www. mfinante.ro dupa ce ai completat Op atunci cand vrei sa iesi ii dai salvare si el va retine nr. OP si-l poti folosi in continuare

irimiam

#5 Mesaj de irimiam »

Poate mai vrei numere automate si la dispozitiile de incasare sau plata catre casierie si aruncam toate caietele extracontabile :twisted: :twisted: :twisted:

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

irimiam scrie:Poate mai vrei numere automate si la dispozitiile de incasare sau plata catre casierie si aruncam toate caietele extracontabile :twisted: :twisted: :twisted:
si nu ar fi bine sa fie pe la configurarea societatii si posibilitatea sa pui la implementare, nr de factura de inceput, nr chitanta, nr dispozitie de plata, nr. ordin de plata, nr bon consum etc.. unde sa se memoreze la ce numar ai ajuns ? :wink:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns