transfer date de pe o firma pe alta

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
draghicim924

transfer date de pe o firma pe alta

#1 Mesaj de draghicim924 »

am doua firme. trebuie sa transfer salariatii activi de pe o firma pe cealalta. stie cineva daca se poate? fara sa copiez toata baza de date......

petracheac73

Re: transfer date de pe o firma pe alta

#2 Mesaj de petracheac73 »

Utilizati importul din arhiva. Daca sunt firme de pe programe/calculatoare diferite asigurati-va inainte e a efectua importul ca aveti aceeasi versiune de program.

Import salariati

Pe calculatorul sursa trebuie salvata baza de date - Administrare >> IntretinereBD >> cu salvarea datelor si in alta locatie >> desktop (pentru a gasi mai usor arhiva salvata) >> start.; va fi generata o arhiva cu extensia .zip;

Pe calculatorul destinatie accesati meniul Diverse >> Import date , completati intervalul de import >> Verificare in partea dreapta selectati ceea ce doriti sa importati - aveti 5 butoane in partea dreapta ;il apasati pe primul din dreapta - (deselecteaza toate modulele) si ulterior apasati P(selecteaza numai modulele pentru personal/salarizare) si validati importul.

balazse

Re: transfer date de pe o firma pe alta

#3 Mesaj de balazse »

Pentru DraghiciM924
Bine ai venit pe forum!
Doar cei activi nu se poate. De altfel, daca faci ReviSal-ul din program nici nu este corect sa transferi doar angajatii activi, deoarece registrul trebuie sa contina si angajatii vechi (de aceea este "registru").
Pana acum totusi cum ai procedat cu statul de plata pe calculatorul pe care vrei sa faci importul?

Scrie răspuns