analitic pt leasing
analitic pt leasing
Am achizitionat in urma cu 1 an un automobil in leasing si nu am creat analitice, iar acum se va mai cumpara unul. Cum procedez pt a lucra cu analitice de acum inainte?
Re: analitic pt leasing
ai 2 posibilităţi:piciorusm scrie:Am achizitionat in urma cu 1 an un automobil in leasing si nu am creat analitice, iar acum se va mai cumpara unul. Cum procedez pt a lucra cu analitice de acum inainte?
A.
1. faci analiticul corespunzător
2. faci note contabile de stornare din sintetic şi treci pe analiticul respectiv prin articole contabile.
B.
1.faci analiticul corespunzator
2.transferi toate inregistrarile care le-ai facut pana acum pe sintetic in analiticul creat anterior
3. se face din <administrare>,<intretinere BD>, <Avansat>, <Modificare cont contabil> unde introduci contul sintetic si la nou contul analitic, iar programul iti muta toate operatiile efectuate până acum din sintetic pe analiticul respectiv.
Atentie !! faci o salvare inainte de a incepe operatiile, daca gresesti ceva poti restaura.

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)