analitic pt leasing

piciorusm

analitic pt leasing

#1 Mesaj de piciorusm »

Am achizitionat in urma cu 1 an un automobil in leasing si nu am creat analitice, iar acum se va mai cumpara unul. Cum procedez pt a lucra cu analitice de acum inainte?

herganiec

Re: analitic pt leasing

#2 Mesaj de herganiec »

piciorusm scrie:Am achizitionat in urma cu 1 an un automobil in leasing si nu am creat analitice, iar acum se va mai cumpara unul. Cum procedez pt a lucra cu analitice de acum inainte?
ai 2 posibilităţi:
A.
1. faci analiticul corespunzător
2. faci note contabile de stornare din sintetic şi treci pe analiticul respectiv prin articole contabile.

B.
1.faci analiticul corespunzator
2.transferi toate inregistrarile care le-ai facut pana acum pe sintetic in analiticul creat anterior
3. se face din <administrare>,<intretinere BD>, <Avansat>, <Modificare cont contabil> unde introduci contul sintetic si la nou contul analitic, iar programul iti muta toate operatiile efectuate până acum din sintetic pe analiticul respectiv.

Atentie !! faci o salvare inainte de a incepe operatiile, daca gresesti ceva poti restaura. :wink:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns