Nu prea am facturat din Saga dar vreo 4 facturi tot am facut anul asta(ultima acum 1 luna) si n-am avut probleme pana ieri. Am incercat tiparesc o factura si mi-au iesit informatiile de colo pana colo fara format, fara linii, fara nimic(atat daca listez cat si daca dau in PDF creator):, . Acum incerc si pe o versiune gratuita(la servici) mai veche(deci nu e de la ultima actualizare) la servici unde am SO diferit(Win7 fata de Win8.1 acasa) si Adobe diferit(10 in loc de XI Romanian acasa). Rezultatele sunt aceleasi. Eu cred ca m-am tampit si nu vad ceva de nu reusesc. Banuieste cineva care e buba?
Am reusit oarecum cu sugestia cu bifa. Din ce observ facturile, NIR, bon consum si registru jurnal se tiparesc fara chenare exterioare. Alte documente le au: statele de salarii, balantele, registrul de casa si cel de banca. E normal?
tudosien scrie: facturile, NIR, bon consum si registru jurnal se tiparesc fara chenare exterioare. Alte documente le au: statele de salarii, balantele, registrul de casa si cel de banca. E normal?
S'a schimbat formatul facturilor
Restul asa se tipareau si inainte
Ultima oară modificat Lun Noi 09, 2015 8:25 am de către fagarasa176, modificat 1 dată în total.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
tudosien scrie:Am reusit oarecum cu sugestia cu bifa. Din ce observ facturile, NIR, bon consum si registru jurnal se tiparesc fara chenare exterioare. Alte documente le au: statele de salarii, balantele, registrul de casa si cel de banca. E normal?
Cum adica ai reusit "oarecum"?
Este ok cum arata rapoartele.