Cititor coduri de bare

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
galanio

Cititor coduri de bare

#1 Mesaj de galanio »

As dori sa folosesc un cititor coduri de bare pentru a eficientiza procesul de facturare si a putea elimina anumite erori in realizarea facturilor (de exemplu pus in comanda mai multe produse decit pe factura).

As vrea sa stiu daca cineva foloseste cititor coduri de bare si in ce mod lucreaza cu acesta.

NU ca ar fi vreo avere sa cumpar unul insa din pacate am mai dat banii aiurea si pe o imprimanta matriceala de pomana si nu as mai vrea sa fac teste.

Deci daca e cineva care a mai folosti am rugamitena sa-mi povesteasca si mie procesul si mai ales ce fel de cititor foloseste.

De asemenea sa-mi spuna cum functioneaza cititorul in momentul realizarii facturii (merge direct sau terbuie date clickuri pe acolo)

Olimpiu

iarovoim

#2 Mesaj de iarovoim »

La Metro se utilizeaza cu succes un asemenea sistem de facturare. Poate afli ceva...?

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

galanio cred ca intreba despre utilizatori Saga care lucreaza cu cititor de coduri de bare, nu se referea la Metro.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

galanio

normal ca saga

#4 Mesaj de galanio »

normal ca intreb pe cei care folosesc saga impreuna cu un cititor de coduri de bare.

Nu e vreo avere dar si asa am cumparat aiurea o gramada de chestii pt gestiune si nu mai vreu sa arunc banii si pe un cititor de coduri de bare.

Deci ma poate ajuta cineva?

iosiff

#5 Mesaj de iosiff »

Vezi ca sa mai discutat ceva asemanator si aici :
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... tor+coduri

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

am încercat să lucrez cu cititor cod de bare acum vreun an .. dar am renunţat fiind destul de greoi şi lua mult mai mult timp pentru că nu toate produsele veneau cu cod de bare; trebuiau generate cod de bare, listate etichete şi lipite pe articolele respective .. etc.
Poate între timp s-au mai adus îmbunătăţiri nu am mai încercat de atunci.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns