restaurare
restaurare
Am descarcat pe un calculator fara licenta versiunea gratuita 459 si am incercat sa restaurez o baza de date din versiunea 458 salvata de pe un calculator cu licenta, am vazut ca nu merge. Parca nu demult mergea... Nu se mai poate acum?
- fagarasa176
Re: restaurare
Nu a mers niciodata aceasta modalitate.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc! Pai si daca imi crapa hardul si am numai salvari din penultima versiune, ce ma fac?
- fagarasa176
Daca ai licenta nu este nici o problema.
@ScortaruM
Funcţionează ceea ce doreşti să faci, doar dacă pe ambele calculatoare ai aceeaşi versiune SAGA.Eu ştiu că aşa a fost mereu!
Funcţionează ceea ce doreşti să faci, doar dacă pe ambele calculatoare ai aceeaşi versiune SAGA.Eu ştiu că aşa a fost mereu!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- fagarasa176
Şşşştttt...nu da din casaferenta scrie:Funcţionează ceea ce doreşti să faci, doar dacă pe ambele calculatoare ai aceeaşi versiune SAGA.Eu ştiu că aşa a fost mereu!

Ooops...Dar tot de pe-aici, de pe forum (din casă), am aflat şi eu!
Altfel nu mă ducea mintea! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Buna seara! am si eu o problema... pana in februarie am avut saga C cu licenta si din februarie 2015 am achizitionat saga PS . in luna iulie am avut o problema cu hard discul si l-am schimbat si de atunci nu mai pot sa intru in saga C unde am o serie de date pe care nu le-am listat.Cum pot accesa aceasta baza de date (in arhiva este dar nu-mi da voie sa intru in baza de date).Va multumesc !!!
-
Deci oricum trebuie să ai licență pe unul. E mult 316 lei pe an?
@ferenta, fagarasa176 stiam ca merge pe aceeasi versiune, dar tineam minte (gresit se pare) ca se poate restaura si dintr-o versiune mai veche. Mersi oricum 

- fagarasa176
Ehehe...pai daca era asa nenicule nu merge toata lumea pe de'a moacascortarum scrie:dar tineam minte (gresit se pare) ca se poate restaura si dintr-o versiune mai veche.

Pe de-a moaca pana la prima actualizare ma gandeam eu..
- fagarasa176
Eronat....
Daca mergea varianta respectiva nu iti trebuia niciodata licenta pentru ca puteai sa restaurezi intr'o versiunea mai noua o arhiva generata cu o versiunea mai veche
Daca mergea varianta respectiva nu iti trebuia niciodata licenta pentru ca puteai sa restaurezi intr'o versiunea mai noua o arhiva generata cu o versiunea mai veche
Asa-i...Unde mi-a fost capul?