Codul de identificare fiscala al partenerilor
-
Codul de identificare fiscala al partenerilor
Buna ziua, se poate ca la introducerea facturilor (in sectiunea operatii), la adaugare furnizor/ client sa apara si CIF-ul alaturi de denumire partener (eventual in chenar de mai jos, sa nu mai fie nevoie sa dam click pentru detalii)?
Re: Codul de identificare fiscala al partenerilor
Bine ai venit pe forum!
Si totusi cu ce te-ar ajuta?
Sunt de acord ca sa apara codul fiscal in partea de mijloc al ecranului, adica langa denumire partener, sub "data"/"scadent" sa apara aceasta informatie (adica tot atunci cand te pozitionezi pe un document).
Si totusi cu ce te-ar ajuta?
Sunt de acord ca sa apara codul fiscal in partea de mijloc al ecranului, adica langa denumire partener, sub "data"/"scadent" sa apara aceasta informatie (adica tot atunci cand te pozitionezi pe un document).
-
Buna ziua, aceasta informatie este utila in cazul societatilor cu obiect de activitate transport de marfa intern si international pentru partenerii cu aceasi denumire dar coduri diferite din tari diferite.
Si de ce nu introduci efectiv codul fiscal la denumire partener?
La furnizori poti trece dupa denumire "-DE"/"-NL", ii drept ca la iesiri ii mai dificil, dar daca introduci o parte din nume, dupa care apesi pe "delete" si apesi pe "ctrl+enter" iti apare lista cu clientii care contin acel text unde deja apare si CIF-ul.
Dar cum ziceam ar fi optim sa apara, cel putin din punctul meu de vedere acolo unde am precizat anterior, altfel incurca pe cei care nu au nevoice de acea informatie suplimentara.
La furnizori poti trece dupa denumire "-DE"/"-NL", ii drept ca la iesiri ii mai dificil, dar daca introduci o parte din nume, dupa care apesi pe "delete" si apesi pe "ctrl+enter" iti apare lista cu clientii care contin acel text unde deja apare si CIF-ul.
Dar cum ziceam ar fi optim sa apara, cel putin din punctul meu de vedere acolo unde am precizat anterior, altfel incurca pe cei care nu au nevoice de acea informatie suplimentara.