NU SE POATE FOLOSI APLICATIA DUPA ULTIM A ACTUALIZARE

Chestiuni specifice programului SAGA PS
licad

NU SE POATE FOLOSI APLICATIA DUPA ULTIM A ACTUALIZARE

#1 Mesaj de licad »

DUPA ACTUALIZAREA LA VERSIUNEA 3.0.471 NU MAI POT INTRA IN APLICATIE. TREBUIE SA INTRODUC CODUL DE ACTIVARE PE CARE NU-L PREIA AUTOMANT DE PE NET DESI AM CONEXIUNE ACTIVA SI NICI CODUL VECHI DE ACTIVARE NU-L MAI STIU SI NICI NU CRED CA AR MERGE.

balazse

Re: NU SE POATE FOLOSI APLICATIA DUPA ULTIM A ACTUALIZARE

#2 Mesaj de balazse »

Referitor la majuscule:
tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule pentru că e nepoliticos.
Ai schimbat hard-ul de la calculator de pe care rulezi programul sau ai reinstalat sistemul de operare?

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

@licad suna la firma. Te ajuta ei.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

costeam368

Re: solicitare inca nerezolvata

#4 Mesaj de costeam368 »

Buna ziua,

Am semnalat de 2 zile pe e-mail ([email protected]) o problema legata de imposibilitatea actualizarii programului C.3.0.470.
Am urmat etapele transmise de dvs, am comunicat raspunsul si...tacere.

Cu ingaduinta dvs. si in virtutea unui serviciu platit, pot, totusi, sa beneficiez de serviciul asistenta tehnica?

Pentru operativitate, am si sunat( in timpul de lucru) la toate numerele de telefon valabile pe site, dar nu raspunde nimeni.

Imi cer scuze, daca insist, dar chiar vreau sa folosesc programul dvs sub licenta.

Multumesc pentru intelegere.
Cu stima,
M.Costea

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Pentru CosteaM368
Aici mai degraba gasesti utilizatorii progrmului Saga si nu echipa Saga.
Daca nu ti-au raspuns atunci precis ca ai prins ocazia sa fie ocupat toti "operatorii", ma gandesc ca destul de multi suna in ceea ce priveste D.394.

De altfel, poate te ajutam noi cu un raspuns.
Nu inteleg cum nu ai reusit sa actualizezi programul, nu ai dat detalii aici pe forum.
1. Faci o salvare de date, adica mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> bifezi la "salveaza datele pentru toate firmele" (atentie ca sa nu fie deschis de mai multe ori programul, ori undeva in retea, precum salvarea sa se faca pe "server") si inchizi programul.
2. Creezi o copie de siguranta a programului (asa cum este specificat si in e-mail-ul cu actualizarea), adica copiezi tot folderul "SAGA C.3.0" intr-un alt folder special creat (ex: "back-up 2016.07.09").
3. Te autentifici pe pagina principala (http://www.sagasoft.ro/, dreapta sus) pe baza datelor primit prin e-mail si descarci actualizarea (intr-un loc dorit de tine, poti crea un folder denumit "actualizare 2016.07.09") prin apasarea uneia dintre butoanele: "descarca actualizare", "mirror1" sau "mirror2" (eu propun sa folosesti aceasta ultima optiune).
4. Lansezi fisierul de actualizare si apesi pe butoanele necesare actualizarii.
5. La finalizare iti apare o fereastra pentru codul de activare, dar daca ai acces la internet poti sa treci user-ul si parola si atunci se preia automat datele despre codul de activare si apesi pe ok/accept.
La finalizare ai programul actualizat.

Daca ai si alte probleme, posteaza aici si poate reusim sa te ajutam.

PS. Versiunea 471 este pentru Saga C si nu pentru Saga PS, sectiunea unde ai postat. :wink:

costeam368

#6 Mesaj de costeam368 »

Buna dimineata, dl Balasze

Aveti dreptate. Am postat utilizatorilor programului Saga, din eroare.

Multumesc pentru indrumarile dvs, dar pentru a le aplica ar trebui sa pot accesa programul SAGA(C), care momentan nu-l pot deschide datorita unei probleme tehnice(soft), pentru a carei rezolvare astept sa ma lumineze :idea: creatorii programului SAGA.

O duminca placuta!

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Si totusi care este problema ca nu poti accesa programul?
Lipseste cumva fisierul sc.exe?
Poti posta aici problema, deoarece este posibil sa fi intampinat si noi eroare si reusim sa te ajutam.

costeam368

#8 Mesaj de costeam368 »

Buna seara,

S-a rezolvat :shock: in urma descarcarii in radacina programului Saga C a unui fisier cpu.txt, pe care l-am primit de la asistenta saga.

Alte lamuriri n-am primit, deci daca se mai intampla astept cumintica sa primesc fisierul cu pricina :roll:

Toate bune si multumesc pentru rabdarea de a ma "asculta".

Scrie răspuns