Cum introduc in Saga un contract de mandat? Imi ia automat taxele care trebuie sa le platesc la acest contract sau trebuie sa bifez eu la impozit 16%, Cas angajat si angajator si Cass? Iar cand fac declaratia 112 mai trebuie sa modific ceva sau imi preia automat din program?
Multumesc!
Contract de Mandat
Contract de Mandat
Ultima oară modificat Vin Aug 19, 2016 5:47 pm de către radua948, modificat 1 dată în total.
Re: CONTRACT DE MANDAT
Pe bune? Chiar nu știți să scrieți cu caractere normale?
Cât de greu este să dezactivați CapsLock?
Dacă mai postați mesaje scrise integral cu majuscule vă șterg postările.
Cât de greu este să dezactivați CapsLock?
Dacă mai postați mesaje scrise integral cu majuscule vă șterg postările.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Imi cer scuze. Dar ce am facut asa grav incat sa imi stergeti mesajul. Am pus doar o intrebare la care speram sa primesc un raspuns. Inca odata scuze pentru deranjul pe care vi l-am provocat dvs si ochilor dvs!
Dacă ați accesat acest forum nu de acum ci de mai demult ați fi văzut că scrierea cu majuscule nu e tolerată și nu sunteți nici prima și, cu certitudine, nici ultima persoană care va primi o astfel de atenționare. E normal să vă supuneți regulilor forumului, iar postarea sau scrierea de mesaje chiar de mail, integral, cu majuscule este considerată în primul rând nepoliticoasă și e similară unei discuții în care o parte urlă la interlocutor (cel ce scrie cu majuscule e asimilat acestuia). E și greu de citit/urmărit un astfel de mesaj.
Ca să nu vă mai deranjez, nu vă mai plictisesc cu detalii de astea de formă, dar avertismentul meu rămâne: dacă mai postați mesaje scrise integral cu majuscule vă șterg postarea până când o puneți scrisă normal.
A, da, încă ceva: nu postați același mesaj în secțiuni diferite ale forumului. Se va aglomera degeaba.
Ca să nu vă mai deranjez, nu vă mai plictisesc cu detalii de astea de formă, dar avertismentul meu rămâne: dacă mai postați mesaje scrise integral cu majuscule vă șterg postarea până când o puneți scrisă normal.
A, da, încă ceva: nu postați același mesaj în secțiuni diferite ale forumului. Se va aglomera degeaba.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Ok. Multumesc pentru atentionare!