Am si eu o mica problema, in legatura cu calculul concediului de odihna si va rog frumos daca ma pute-ti ajuta.
Dupa programul saga B rezulta urmatoarea configurare :
sal. de incadrare= 763
sporuri perm. =138(vechime,gr. 1A,sal de merit)
timp lucrat =64 ( 8 zile x8h )
sal timp lucrat= 277
ore CO = 112 ( 14 zile x 8h )
ind. CO = 486
dupa programul nostru:
sal. de incadrare= 763
sporuri perm. =138(vechime,gr. 1A,sal de merit)
timp lucrat =64 ( 8 zile x8h )
sal timp lucrat= 277
ore CO = 112 ( 14 zile x 8h )
ind. CO = 726
singura problema este la ind. CO . De la 726 la 486
intrebarea mea este:
dupa ce formula se calculeaza?
noi am calculat dupa urmatoarea formula :
sal de incadrare +spor vechime +indem. conducere +sal. de merit / nr.zile lucratoare x nr. zile CO
programul saga nu ia in calcul sporurile permanente ????
VA ROG FRUMOS SA-MI RASPUNDETI .SAU CARE ESTE CAUZA ??
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
concediu de odihna
În mod normal SAGA face următorul calcul:
((Salar bază+sporuri permanente)/nr.zile din 3 luni anterioare celei în care se intră în concediu) x nr.zile de concediu de odihnă
Acest calcul este efectuat conform art.145 din codul muncii. Nu sunt familiarizat cu prevederile pentru bugetari așa că este posibil ca pentru concediile de odihnă ale acestora să existe alte prevederi şi calculul de mai sus să nu fie corect.
((Salar bază+sporuri permanente)/nr.zile din 3 luni anterioare celei în care se intră în concediu) x nr.zile de concediu de odihnă
Acest calcul este efectuat conform art.145 din codul muncii. Nu sunt familiarizat cu prevederile pentru bugetari așa că este posibil ca pentru concediile de odihnă ale acestora să existe alte prevederi şi calculul de mai sus să nu fie corect.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Considera corect calculul programului tau.
La cadrele didactice, inclusiv auxiliare, nu se aplica modul de calcul a ind. de CO conf. Codului muncii. Exista precizari in acest sens primite de catre ISJ direct de la Directia Muncii. Ei sunt angajati conf. Statulului cadrelor didactice.
Deci, nu cu media pe ultimele 3 luni, ci cu salariul normal din luna respectiva, cu toate sporurile permanente, eventual din statul de functii, fara premiu 2%, /nr. zile lucratoare*zile CO.
Poti modifica manual suma generata de SagaB cu suma corecta, din celalalt program.
Asta, bineinteles, daca lucrezi in invatamant.
La cadrele didactice, inclusiv auxiliare, nu se aplica modul de calcul a ind. de CO conf. Codului muncii. Exista precizari in acest sens primite de catre ISJ direct de la Directia Muncii. Ei sunt angajati conf. Statulului cadrelor didactice.
Deci, nu cu media pe ultimele 3 luni, ci cu salariul normal din luna respectiva, cu toate sporurile permanente, eventual din statul de functii, fara premiu 2%, /nr. zile lucratoare*zile CO.
Poti modifica manual suma generata de SagaB cu suma corecta, din celalalt program.
Asta, bineinteles, daca lucrezi in invatamant.
- Administrator
In SAGA B nu se iau un considerare cele 3 luni anterioare concediului de odihna, ci numai luna in curs.
De asemenea, sporurile aferente concediului, sunt introduse la coloana de sporuri, nu la indemnizatie, din motive tehnice.
Nu stiu cum ai configurate sporurile, dar mi-e teama ca acestea sunt dublate pe partea de concediu in celalalt program.
Eventual, timite-ne baza de date sa verificam.
De asemenea, sporurile aferente concediului, sunt introduse la coloana de sporuri, nu la indemnizatie, din motive tehnice.
Nu stiu cum ai configurate sporurile, dar mi-e teama ca acestea sunt dublate pe partea de concediu in celalalt program.
Eventual, timite-ne baza de date sa verificam.
Re: concediu de odihna
Multumesc!
Ultima oară modificat Joi Aug 19, 2010 5:39 pm de către bogdans, modificat 1 dată în total.