Preluare date
-
Preluare date
Vreau sa creez o alta firma in Saga si doresc sa preiau clientii, furnizorii, articolele, fara datele contabile din alta firma. Va rog ma puteti ajuta cum pot face asta?
Multumesc
Multumesc
Re: Preluare date
Din altă firmă exporți ce te interesează din ecranul diverse - export.
În firma nouă imporți în ecranul diverse - import.
În firma nouă imporți în ecranul diverse - import.
Buna seara,as dori daca se poate sa imi dati un sfat in ceea ce priveste preluarea datelor in cursul anului in special contul 117,am o balanta analitica in care anul 2013 si 2014 contul 117 e pe debit si in 2015 e credit,la sfarsit validez datele si totalul conturilor din bilant este egal cu cel din balanta de la care am preluat,insa cand generez o balanta in saga dupa validare observ ca soldurile finale nu imi dau exact cu suma din 117 credit
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
Bine ai venit pe forum.
O data introdus datele pe analitic (1171.13, 1171.14, 1171.15) nu mai este nevoie sa introduci si cel de 1171, deoarece se dubleaza.
O data introdus datele pe analitic (1171.13, 1171.14, 1171.15) nu mai este nevoie sa introduci si cel de 1171, deoarece se dubleaza.
Buna dimineata,bine v-am gasit
,nu il introduc pe sintetic decat analitic,problema mea este aceea ca in preluare date contabile soldurile finale din total conturi bilant sunt egale cu cele din balanta din care preiau,dupa care merg in situatii-listari-balante,generez la luna octombrie o balanta,aceasta fiind luna la care preiau si cand verific toate soldurile din totalul conturi bilant sunt egale mai putin soldurile finale diferenta fiind soldul 1171 care e pe credit
de ex in balanta din care preiua am 117.15 = 34.467,46
soldul final 2.449.270,94 care in date e egal cu al meu
fac balanta si soldul final e 2.414.803,48 (mai putin 34.467,46)
Va mumtumec

de ex in balanta din care preiua am 117.15 = 34.467,46
soldul final 2.449.270,94 care in date e egal cu al meu
fac balanta si soldul final e 2.414.803,48 (mai putin 34.467,46)
Va mumtumec
Este normal ca pe 1171 sa ai un sold "centralizat".
Nu este normal ca pe 1171 sa ai atat sold debitor, cat si sold creditor.
Sper ca am reusit sa inteleg problema.
Nu este normal ca pe 1171 sa ai atat sold debitor, cat si sold creditor.
Sper ca am reusit sa inteleg problema.
Buna ziua,
De cativa ani lucrez cu programul SagaC numai salariile si Imobilizarile, iar contabilitatea in alt program.
Din 2017 as vrea sa incep sa lucrez si contabilitatea tot aici in SagaC.
Cum se precedeaza in cazul acesta? Creez alta firma?
De cativa ani lucrez cu programul SagaC numai salariile si Imobilizarile, iar contabilitatea in alt program.
Din 2017 as vrea sa incep sa lucrez si contabilitatea tot aici in SagaC.
Cum se precedeaza in cazul acesta? Creez alta firma?
Da, creezi o firma noua, si unde poti importa datele despre salariati si state de plata.
Din pacate partea de imobilizari va trebui sa il introduci din nou.
Din pacate partea de imobilizari va trebui sa il introduci din nou.
La partea de Salariati se importa toate inregistrarile, note contabile, declaratii 112, concedii, etc..?
La imobilizari ma sfatuiti sa introduc mijloacele fixe din nou din 2011, si operez toate modificarile la zi?
La noua firma pt salarii import fisierul din meniul ''Administrare'' --Intretinere BD --Salvare/indexare--Start, e bine asa?
Multumesc!
La imobilizari ma sfatuiti sa introduc mijloacele fixe din nou din 2011, si operez toate modificarile la zi?
La noua firma pt salarii import fisierul din meniul ''Administrare'' --Intretinere BD --Salvare/indexare--Start, e bine asa?
Multumesc!
Creezi o firma noua, unde la preluare date contabil introduci datele din ultima balanta generat din celalalt program, iar dupa validare faci un import din baza de date salvat in firma anterioara (astfel o sa ai toti salariatii si toate statele de plata).
O alta posibilitate ar fi ca in firma noua la preluare date contabil sa folosesti optiunea "preluare automata", si atunci se preiau salariatii, precum si imobilizarile, dupa care daca doresti poti incerca sa importi statele de plata din baza de date salvat in firma anterioara.
Faci cateva teste si vezi care iti place.
O alta posibilitate ar fi ca in firma noua la preluare date contabil sa folosesti optiunea "preluare automata", si atunci se preiau salariatii, precum si imobilizarile, dupa care daca doresti poti incerca sa importi statele de plata din baza de date salvat in firma anterioara.
Faci cateva teste si vezi care iti place.
Da ati inteles bine ce am vrut sa zic,dar asa am si debit si credit din balanta din care preiua
Am crezut ca ceva nu fac bine si problema e ca tot nu da soldul final
Multumesc frumos sper sa reusesc cumva sa corespunda soldurile
Am crezut ca ceva nu fac bine si problema e ca tot nu da soldul final
Multumesc frumos sper sa reusesc cumva sa corespunda soldurile
balazse multumesc mult!
O sa fac niste teste, si revin cu rezultatul.
O sa fac niste teste, si revin cu rezultatul.
Buna ziua,la preluare datelor la o firma care a avut activitate dar care nu are soduri initiale deoarece este infiinatat in cursul anului se trec doar datele de la total sume in debit/credit precedent?
Multumesc
Multumesc
Da.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)