cerere deducere TVA
-
cerere deducere TVA
Nu am stiut ca trebuie sa-ti aprobe cei de la finante deducerea TVa din stoc, ca urmare nu am depus cerere si nu am dus inventarul. Daca ma duc acum pot deduce tva-ul in luna decembrie? Va rog e urgent!!!
-
Am fost la finante si a zis ca nu trebuie sa dea nici o aprobare, ca se deduce fara aprobarea lor! Nu stiu ce sa mai cred.......Cica e nevoie de aprobarea lor doar dc nu ai dedus TVA din stoc cand trebuia adica la 1 a lunii in care ai devenit platitor TVA si te-ai dus dupa un an ca vrei sa deduci TVA din stocul de atunci! Da-ti legea care specifica ca trebuie sa-ti aprobe finantele.
Tu depune listele de inventar la ei şi fă adresă în scris prin care le soliciţi aprobarea pentru a deduce acel TVA.
Să mai citească şi ei codul fiscal şi normele de aplicare a acestuia. Probabil vor fi uimiţi să constate că există această prevedere la pct.61, alin.5.
Să mai citească şi ei codul fiscal şi normele de aplicare a acestuia. Probabil vor fi uimiţi să constate că există această prevedere la pct.61, alin.5.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.