cota tva
-
Re: cota tva
La multi ani !
Eu zic sa mai astepti putin si va aparea actualizarea cu noua cota de TVA facuta de cei de la Saga pentru operatiunile
incepand cu luna ianuarie 2017 !
Eu zic sa mai astepti putin si va aparea actualizarea cu noua cota de TVA facuta de cei de la Saga pentru operatiunile
incepand cu luna ianuarie 2017 !
Am inchis decembrie pentru a putea lucra in ianuarie cu cota de 19%.
Am primit acum niste facturi de furnizori din decembrie pe care urmeaza sa le introduc.
Pot devalida luna decembrie sa lucrez in continuare cu cota de 20 % fara sa afectez luna ianuarie?
Multumesc!
Am primit acum niste facturi de furnizori din decembrie pe care urmeaza sa le introduc.
Pot devalida luna decembrie sa lucrez in continuare cu cota de 20 % fara sa afectez luna ianuarie?
Multumesc!
Valideaza doar partea de stocuri pentru luna decembrie 2016, iar daca ai nevoie il devalidezi.
La multi ani! tuturor...
Am licenta doar pe stocuri. Cum pot corecta diferenta de sold, (aparuta in urma schimbarii cotei tva), la gestiunea global valorica dintre soldul final decembrie si sold initial ianuarie? precizez ca nu am posibilitatea sa inchid luna decembrie
Am licenta doar pe stocuri. Cum pot corecta diferenta de sold, (aparuta in urma schimbarii cotei tva), la gestiunea global valorica dintre soldul final decembrie si sold initial ianuarie? precizez ca nu am posibilitatea sa inchid luna decembrie
Daca ai doar partea de stocuri, nu prea cred ca poti avea o evidenta global-valorica.
Mi s-a mai spus. Explicatia: lucrez de 2 ani cu saga (contabilitate primara). La inceput gratuit si nelimitat. Am configurat sc si totul a fost ok. Apoi am avut nevoie de preluare date pe un alt pc si am achizitionat licenta pe stocuri. inafara de faptul ca nu mai pot face inchiderile de luna, totul a ramas la fel. Ba chiar am putu infiinta a doua gestiune global valorica cu cota de 9%. Deci in situatia asta eu nu pot regla diferenta de sold? Daca nu pot face inchiderile de luna?
Interesant. Pana la urma vrei sa reduci pretul de vanzare cu acel 1%? Daca da atunci faci o inregistrare ine meniul intrari (pe un furnizor fictiv), dar cu minus, iar dupa ce ai importat in contabilitate acolo stergi inregistrare.
soldul din cemebrie, final, e acelasi cu soldul din ianuarie, initial .... ms balazse...
... sa ai un an mai bun...

Salut...de unde pot schimba cota TVA?la mine cand facturez apare direct cota de 20% si nu merge sa o schimb manual. ma poate ajuta cineva?folosesc de 3 luni acest program si mi-ar prinde bine putin ajutor. Multumesc
Ai ultima actualizare a programului?
Da, am actualizat ieri tot...si cand fac N.I.R. tot asa imi apare, TVA 20% si nu pot modifica.
Ai cantitativ-valoric? Dacă da, în Fișiere-Articole ai schimbat cota de la 20% la 19%?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua. Nu am inteles din mesajele citite anterior daca pot devalida partea de stocuri la decembrie 2016. Nu imi afecteaza cota de tva din decembrie?