Am doua probleme, dupa salvare la verif date imi zice de erori la 2 plati si 2 incas prin banca dar rulajele si soldul sunt corecte.
E normal sa le ignor?
Am creeat conturile de furniz cam asa 4011euronera si la bal sintetica nu am totaluri pe 4011, pot pune punctul acum la fiecare partener in stoc si apoi sa-l transfer sau nu? Le-am creeat asa pt ca asa le aveam in balanta anterioara preluarii acestui program.
Multumesc
erori la verif/modif cont
- Administrator
Erorile respective nu sunt importante. Singura implicatie negativa pe care o pot avea este la afisarea situatiilor de clienti/furnizori pentru clientul/furnizorul in cauza.
In primul rand 4011 nu are ce cauta in planul de conturi.
Pentru a pune punctul pt. analitic, trebuie creat analiticul respectiv in planul de conturi, dupa care trebuie modificate toate articolele contabile care contin contul eronat si abia apoi poate fi sters contul eronat din planul de conturi.
In primul rand 4011 nu are ce cauta in planul de conturi.
Pentru a pune punctul pt. analitic, trebuie creat analiticul respectiv in planul de conturi, dupa care trebuie modificate toate articolele contabile care contin contul eronat si abia apoi poate fi sters contul eronat din planul de conturi.