cheltuieli marfa

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
neniscag

cheltuieli marfa

#1 Mesaj de neniscag »

Am un AF şi la lista operaţiuni din SITUAŢII LISTARI î-mi apare din 02.02.07-04.03.07 operaţiunile de cheltuieli marfă cod 08 la cheltuieli deductibile integral cod 01.
Mă uit şi nu-mi vine a crede, în intrări totul e cod 08, la TVA la fel şi numai acolo e minunea şi nu-mi dau seama de ce, mă poate lumina şi pe mine cineva???????? :roll: :idea: :(

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

M-am tot ferit, m-am rasucit si tot nu inteleg ce cheltuieli 01 la cheltuieli 08. Am inteles ca te-ai minunat. Ma minunez si eu. Vreu sa te luminez dar eu nu gasesc lanterna. Cred ca e un viciu de procedura p'aici.
Daca ai sa fii CLARA, CONCISA SI SA VII CU EXEMPLE CONCRETE vei putea fi ajutata, altfel iti pot raspunde glumind - desigur - ca la mine referintele 8-9 s-au regasit nu am inteles nici acum cum in CNP de la un client considerat de mine nenominalizat. Ma intunericeste cineva si pe mine?!
Sincer fii explicita si vei fi ajutata.
Am sa mai trec pe aici.
Imi pareti cunoscuta. :)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

tomac

#3 Mesaj de tomac »

paturcai, îţi explic eu de ce nu înţelegi. Pentru că faci o confuzie. Mesajul este în legătură cu Saga PS, iar tu vorbeşti despre Saga C.
Nu te mai pripi cu astfel de mesaje te rog. neniscag a postat corect problema, dar ea este inteleasă numai de cei care utilizează Saga PS. Dacă te uitai cu atenţie, e vorba de cheltuieli 01-08 şi nicidecum de referinţe 01-08.
Sper că te-am luminat acum.

Şi să răspund şi la subiect: neniscag, da un mail pe adresa de office de la SAGA în legătură cu problema descrisă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Am banuit dar nu eram sigur. SI cum tu erai ocupat cu alte chestii am indraznit sa o bag si eu in seama. :-(
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns