calcul contributii
calcul contributii
Buna seara, am salariati cu program de 5 si 6 ore la care le-am pus bifa pentru baza contrib.= salariu, si am aflat ca nu mai lucreaza in alta parte, am debifat dar contributiile mi le calculeaza tot la venitul realizat. Am sters statul, l-am facut din nou , tot asa, nu stiu unde gresesc si cum sa fac sa calculeze la 1450. Va rog un sfat.
Re: calcul contributii
Ce salariu brut au aceste persoane?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
La 6 ore 1092 ron la 5 ore 910ron
5-6 ore cum? Pe zi? Pe lună, cum?
Cum au norma setată în salariați?
Cum au norma setată în salariați?
Scuze, 6 ore/zi; 5 ore/zi, am debifat si functia de baza, dar degeaba.
Nu am facut actualizarea de program.
Nu am facut actualizarea de program.
În pagina de detalii ați setat norma pe zi la 5 sau 6? Dacă da, nu e bine. Acele câmpuri se completează doar în situațiile în care sunt cazuri în care norma pe zi e echivalentă unei norme întregi. De exemplu la minori se completează la Norma/zi lângă funcție bază cu 6 ore și în panoul de detalii la fel se alege 6 ore.
Dar dacă am salariați care au normă parțială de 5 sau 6 ore/zi atunci completez norma doar în prima parte nu și în panoul de detalii.
De altfel în acel panou e scris cu roșu în ce cazuri se completează.
Dar dacă am salariați care au normă parțială de 5 sau 6 ore/zi atunci completez norma doar în prima parte nu și în panoul de detalii.
De altfel în acel panou e scris cu roșu în ce cazuri se completează.
In panoul detalii nu am completat nimic, norma este trecuta doar dupa functia de baza.
Atunci nu prea cred. Ar fi bine să trimiteți baza de date la SAGA indicând problema. Pentru că fără a vedea baza de date nu se poate da un răspuns.