schimbare hard URGENT!!!!

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
tudurium

schimbare hard URGENT!!!!

#1 Mesaj de tudurium »

PENTRU ADMINISTRATOR!!!!!

CUM TRANSFER DATELE DIN PROGRAMUL SAGA DE PE UN HARD DE 40 PE UN HARD DE 80?

AM INCERCAT SI NU IMI DA VOIE!

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Solutia care te poate ajuta acum, sa poti lucra in continuare, dar fara a-ti rezolva problema actualizarilor ulterioare este ca de pe vechiul hdd sa salvezi toate firmele, iar dupa ce pui noul hdd, sa descarcti de pe site ultima versiune full a programului pe care s-o instalezi si in care sa restaurezi datele. Din pacate actualizarile la program iti vor crea probleme intrucit in baza de date de la Saga figurezi cu un cod aferent vechiului HDD. Pentru actualizarea acestuia, ia legatura telefonic cu cei de la firma.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

tudurium

#3 Mesaj de tudurium »

am dat telefon si mi s-a spus sa nu schimb hardul sau sa-mi fac un alt abonament. Nu mi se pare corect.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

tudurium scrie:am dat telefon si mi s-a spus sa nu schimb hardul sau sa-mi fac un alt abonament. Nu mi se pare corect.
Alta solutie nu ai, decat sa mergi atunci la sediul firmei in Bucuresti si sa -ti faca ei transferul intre cele 2 HDD .
Altfel de unde pot stii cei de la firma că nu e vorba de inca un calculator (adică de o nouă instalare) care înseamnă o nouă licenţă.

Şi până la urmă... dacă ai avut bani pt un alt hdd, o nouă licenţă e în jur de 950000 pe care trebuia să o prevezi în costurile hdd nou :)

Mie mi se pare foarte corect. :idea:

Administrator

#5 Mesaj de Administrator »

tudurium scrie:am dat telefon si mi s-a spus sa nu schimb hardul sau sa-mi fac un alt abonament. Nu mi se pare corect.
Esti sigura? Cu cine ai vorbit?

floreaf

#6 Mesaj de floreaf »

Intr-un topic mai vechi era explicata metoda de administrator.La schimbare de HDD se accepta,insa nu se mai poate actualiza pe Hardul vechi,ve-ti primii un nou cod de activare si cel vechi va fi scos.

Scrie răspuns