cum inregistrez factura de la auditor bilant
cum inregistrez factura de la auditor bilant
buna ziua
am inregistrat prin intrari suma de 1911 lei aferenta platii auditorului pentru bilant. din aceasta suma treb sa achit darile si ramane un rest de plata net. cum fac sa apara in stat la zilieri / drepturi de autor ca sa ia calculul darilor si netul? am inreg pe 401 = 621 1911 lei.
nu apare in stat nu preia din intrari. multumesc
am inregistrat prin intrari suma de 1911 lei aferenta platii auditorului pentru bilant. din aceasta suma treb sa achit darile si ramane un rest de plata net. cum fac sa apara in stat la zilieri / drepturi de autor ca sa ia calculul darilor si netul? am inreg pe 401 = 621 1911 lei.
nu apare in stat nu preia din intrari. multumesc
Re: cum inregistrez factura de la auditor bilant
Ce rețineri să faceți la o factură? Ce dări?! Ce stat de salarii pentru o factură?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Auditorul este o persoana fizica autorizata, membru al unei asociatii profesionale. Pentru contravaloarea serviciilor de audit facute firmei dvs. nu poti sa-l platesti pe stat de plata (ca zilier) pentru ca pentru acest tip de servicii nu ai obligatia stopajului la sursa al obligatiilor catre BGC.
Factura emisa de auditor o inregistrezi in modulul intrari prin contarea 622 = 401. Datoriile catre BGC este obligatia PFA-ului, respectiv a auditorului.
Factura emisa de auditor o inregistrezi in modulul intrari prin contarea 622 = 401. Datoriile catre BGC este obligatia PFA-ului, respectiv a auditorului.
BGC?Asta ce mai e? 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Firmă de bodigarji!

Bugetul general consolidat
Am folosit expresia BGC (bugetul general consolidat) pentru a nu mentiona toate bugetele catre care trebuie sa achitati obligatiile (bugetul de stat, bugetul asigurarilor siociale, bugetul asigurarilor sociale de sanatate)
Mulțumesc frumos pentru lămurire! 

Mai razi ferenta?
Ferenta rade tot! Ai grijă!
- fagarasa176
Pot sa rad si eu cu ea?nitud254 scrie:Mai razi ferenta?
Sau am nevoie de aprobare?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!