redeschidere an
redeschidere an
Buna seara si la multi ani tuturor utilizatorilor de saga. Vreau sa incep sa fac nir pe luna ianuarie si nu stiu daca trebuie sa fac inchidere de an si redeschidere pt. 2006. Poate cei care au folosit si in 2004 programul stiu cum se procedeaza sau poate nu trebuie facut nimic. Eu cred ca nu prea ar fi normal sa se amestece clasa 6 si 7 a anului 2005 cu cea a anului 2006. Va multumesc anticipat.
daca ai nota pe clasa 6 sau 7 cu data de 2006 ce treaba are cu 2005 ?>
poti folosi programul linistit si pt 2006
asta daca nu se gandesc cei de la saga la un sistem diferit de inchidere an fata de anu' trecut cand a fost la fel ca inchidere luna numai ca nu mai apareau conturile fara sold in balanta
poti folosi programul linistit si pt 2006
asta daca nu se gandesc cei de la saga la un sistem diferit de inchidere an fata de anu' trecut cand a fost la fel ca inchidere luna numai ca nu mai apareau conturile fara sold in balanta

faza aia cu inchidere si redeschidere parca era in ciel...daca imi mai amintesc eu bine de acum ...5 ani ?!?....uita-l, chestia aia mi se parea cea mai ciudata parte a acelui program....aici nu iti bati capul cu chestii de astea, lucrezi normal, adica inchizi normal decembrie ca orice luna...spor la treaba in ian... 

Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...