Decl.100 si op

popescuc

Decl.100 si op

#1 Mesaj de popescuc »

Dupa noua actualizare, am incercat sa fac decl. 100 si nu este in regula cu nr. de evid a platii care difera de cel din progr. de la finante. Deasemeni nici op. nu ies bine ca nu au cod bare si au nr. evid. pl. tot eronat.

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

nu s-a modificat partea de declaratii 100+300+OP
daca se modifica cand primeai mail scria acolo ca s-au modificat si dansele conform legislatiei :D

Doriana

#3 Mesaj de Doriana »

Oricum faza cu codul de bare e o aberatie generala..... :evil: de ce ??
bancile inca nu au cititoare de cod de bare, poate cateva sucursale mai rasarite in bucuresti, nu stiu... ..
faza e ca bancile, in actualul sistem de plati electronice, nu au unde sa `bage` sau...cum sa citeasca acel cod de bare, un ex la ei unu la noi si gata... codu` ala de bare nu il citeste nimeni.... :!: :!:
in ce priveste platile on line ( mail, mulicash) noi trimitem un fisier, la explicatie e nr evid si gata, codul da bare iar e in aer... :roll:
numai in romania apare legea, ne obliga sa... apoi apar mijloacele de prelucrare fizica si efectiva a acelor conditii cerute....
despre declaratii..... sper ca nu le trebe si la finante cod de bare, ca aia de abiale merg calculatoarele....de rasu lumii.... :twisted: :lol:
in progr scrie ca doar sect 6 bucuresti, deci sper ca nu trebe si la declaratii `pictura` aia penibila .... :evil: ...voi ce ziceti???
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

Administrator

#4 Mesaj de Administrator »

Am inlocuit versiunea in care s-au actualizat si declaratiile 100/300 si am revenit la declaratia de CAS veche. :? :D
Codurile de bare, inca nu am reusit sa le introducem pentru ca, desi am depistat procedura de generare, nu am reusit sa ghicim sirul de caractere criptat.

Intr-adevar, se pare ca inca nu exista cititoarele necesare. Mai mult, am cautat pe net o firma care sa vanda cititoare bidimensionale (ca astfel puteam gasi sirul de caractere buculcas pt. care am pierdut doua nopti) si n-am gasit vreuna.
Probabil ca cititoarele respective vor fi distribuite de cine trebuie..

Acum permiteti-mi sa ascult cate ceva din "Parazitii", nu ca mi-ar placea, dar nu ma pricep sa injur asa de bine ca ei.

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

Administrator scrie:Acum permiteti-mi sa ascult cate ceva din "Parazitii", nu ca mi-ar placea, dar nu ma pricep sa injur asa de bine ca ei.
nu-ti plac parazitii ? :shock:
trebuie sa ne intalnim la o cafea sa-ti explic care e treaba cu ei :D

solovastru

concluzie ...

#6 Mesaj de solovastru »

deci si prin urmare declaratia de CAS trebuie refacuta pentru dec 2005, iar OP / FV aferente declaratiilor 100,300 trebuie actualizate cat mai curand cu putinta. ...

septimiuv

#7 Mesaj de septimiuv »

sunt actualizate 100+300
voi nu primiti mail ? :shock:

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Pai bancile nici nu au nevoie de cititoare de coduri de bare. Asta pentru ca ar fi absurd ca MF sa dicteze acestora sa se doteze cu asa ceva, mai ales ca platile initiate de catre un agent economic de la o banca comerciala catre stat ajung la trezorerie prin decontare electronica si chiar nu mai are importanta acel cod de bare in acea situatie. Este problema bancilor daca introduc OP-urile manual sau prin scanarea acelui cod de bare. Eu cred ca acele coduri de bare sunt mai mult pentru finante, care se pare ca vor sa doteze trezoreriile pe viitor cu cititoare de coduri de bare pentru a usura introducerea op-urilor sau fv-urilor, in cazul prezentarii acestora la ghiseele trezoreriei.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

septimiuv

#9 Mesaj de septimiuv »

eu cred ca cineva avea de vanzare neste cititoare de coduri si nu avea unde sa le vanda :roll:

Doriana

#10 Mesaj de Doriana »

tomac scrie: Asta pentru ca ar fi absurd ca MF sa dicteze acestora sa se doteze cu asa ceva.....
....dar nu imosibil, deja nu ar fi prima oara cand mf impune ceva cuiva, in sensul obligativitatii cumpararii a ceva..... :twisted:

Doriana

#11 Mesaj de Doriana »

foarte frumos....l finante cand am trimis o tura de decl vineri, s-a nimerit o isteata foc la ghiseu, care decl facute in saga nu le-a luat, ca in colt dr sus nu scrie anaf pe ele,.... :twisted: aia a priceput ea din noile programe, deci decl din saga erau cu actualizarea de mierc. sau asa ceva, in schimb am avut cateva de luni in progr fiinante , scria anaf, alea au fost bune.... :roll: la astea din saga desi i s-a spus ca au noile coduri bugetare, ca sunt actualizate....degeaba, daca nu scrie anaf in colt, nimic.... :shock:
din pacate inca depindem de deciziile celor de la ghiseu..... :evil:

Administrator

#12 Mesaj de Administrator »

Am scris si "ANAF" pe 300 in ultima versiune.

Administrator

#13 Mesaj de Administrator »

septimiuv scrie:
Administrator scrie:Acum permiteti-mi sa ascult cate ceva din "Parazitii", nu ca mi-ar placea, dar nu ma pricep sa injur asa de bine ca ei.
nu-ti plac parazitii ? :shock:
trebuie sa ne intalnim la o cafea sa-ti explic care e treaba cu ei :D
Am toata consideratia pentru baieti, dar intervalul meu favorit se afla intre Hendrix si Slayer. La Parazitii conteaza mai putin muzica si mai mult mesajul.. dar.. lasa ca o sa continuam la cafea.. :)
Oricum, s-a facut dimineata - semn ca trebuie sa ma culc. :roll:

tomac

#14 Mesaj de tomac »

Asta e off-topic
Administrator scrie:La Parazitii conteaza mai putin muzica si mai mult mesajul.. dar..
:lol: 8) :lol: :shock: :lol: :lol:
Dar te-au indoctrinat, nu?
Chiar i-ai ascultat :lol: :lol: :lol: Cine intra pe Fisiere -> Salariati -> Fise Fiscale si apasa pe oricare din butoanele de Actualizare (toate fisele sau fisa selectata).... stie de ce (naspa, nu ... :lol: :lol: :lol: :lol: )
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Administrator

#15 Mesaj de Administrator »

He he.. aia nu-i nimic! De cate ori nu imi vine sa-mi biiip il el de sistem..

Scrie răspuns