student anul IV

balintk

student anul IV

#1 Mesaj de balintk »

Ce parere aveti? Sunt student anul IV la stiinte economice inainte de licenta, pot semna bilantul contabil? ( sunt angajat si cu norma partiala ) Am cerut o adeverinta de la facultate , se asimileaza cu studii superioare? Va rog sa ma ajutati!

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

nu

balintk

#3 Mesaj de balintk »

Multumesc :oops:

tudorachee

#4 Mesaj de tudorachee »

De ce?? Ca nu spune in legea contabilitatii licentiat, doar studii economice si cei cu 4 ani au mai multe studii decat cei cu 3 ani.
Daca nu gasesc expert semnez (sunt tot anul IV la conta) si atasez adeverinta .

paturcai

#5 Mesaj de paturcai »

SeptimiuV raspundea din punct de vedere legal.
Adica puteti semna fara probleme chiar daca fortati un pic nota.
Eu am semnat de cand eram student in anul I.
In definitiv - am mai spus pe forum - mi-am asumat raspunderea pentru ceea ce am facut.
Vorba lui SeptimiuV: a dracului aritmetica adun in Bilant ce gasesc in balanta si de raspuns raspunde ... tata.
Nu atasati nicio adeverinta. Sunteti nebuni?! Sa atrageti si mai rau atentia?
Cand depuneti bilanturile luati-va o moaca plina de superioritate ... sa-i descurajati.
:lol:
Ilegalistu'
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

trandafirc337

#6 Mesaj de trandafirc337 »

[quote="paturcai"]SeptimiuV raspundea din punct de vedere legal.
Adica puteti semna fara probleme chiar daca fortati un pic nota.
Eu am semnat de cand eram student in anul I.
In definitiv - am mai spus pe forum - mi-am asumat raspunderea pentru ceea ce am facut.
Vorba lui SeptimiuV: a dracului aritmetica adun in Bilant ce gasesc in balanta si de raspuns raspunde ... tata.
Nu atasati nicio adeverinta. Sunteti nebuni?! Sa atrageti si mai rau atentia?
Cand depuneti bilanturile luati-va o moaca plina de superioritate ... sa-i descurajati.
:lol:
Problema ar fii daca te cunoaste doamna care primeste bilantul!!!Eu daca o sa iau adeverinta de la facultate, ce ziceti credeti ca pot avea probleme?

paturcai

#7 Mesaj de paturcai »

Ar fi si culmea sa te cunoasca doamna.
Admitem ca te cunoaste....E singura doamna care primeste bilanturi?
Adeverinta va crea animozitati: tu pentru ca o ai iar ei pentru ca spun ca adeverinta tocmai asta dovedeste: nu ai dreptul. In aceasta situatie tie iti creste tensiunea, simti un gol in stomac, sangele - cum spuneam - da in clocot - incepi sa tipi iar interlocutorul tau isi cauta disperat pistolul din dotare, chibitii iti tin isonul, interlocutorul cheama colegii intr-u-administratie sa-l sprijine, murmurul de dincoace de geam unde te aflii devine vacarm, incep amenintarile si injuriile, deja te balbai cand i te adresezi nu-ti mai gasesti cuvintele, comentariile antiprezidentiale incep timid si se generalizeaza "ca de unde a avut piratul bani de vila", premierul este facut tandari, gloata isi va aduce cu siguranta aminte si de parlamentarii care dorm, de Maximus a lui Prigoana, de copilul Andreei, de Carcotasii care au fost detronati de Mondeni cu punctul culminant pe disputa Rapid-Steaua, disputa care il scoate pe seful de serviciu din birou care devine dintr-un ins cu aere de superioritate un trivial lucru care te face sa incepi sa-i sodomizezi verbal indicand si cele mai nebanuite locuri in care ai dori sa-ti exerciti o patrundere brutala si datatoare de banuite descarcari psihanalitice.
Si deodata totul se opreste si se face liniste. Se mai face auzita doar trantirea unui geam de la ghiseu sau a unei usi inchise cu zgomot ("Era curent, nu cu rautate")
Obosit si ingenunchiat de neputina, esti ca la inceput ... cu bilantul nedepus.
Vei fi obligat sa rogi o persoana sa-l depuna in numele tau pentru ca pe acea persoana nu o cunoaste nimeni.

iarovoim

#8 Mesaj de iarovoim »

Tare, tare de tot! Mereu ma amuz cand citesc postarile tale de pe forum! Ai un mod aparte de a raspunde la intrebarile colegilor :wink:

paturcai

#9 Mesaj de paturcai »

Multumesc IarovoiM.
:wink:

Scrie răspuns