probleme la hard disk

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
farcasc2

probleme la hard disk

#1 Mesaj de farcasc2 »

a trebuit sa trimit hardul la service si trebuie sa instalez programul temporar pe alt calculator. doar ca acela are alt cod de identificare si nu recunoaste codul de activare. si raspunsul pe care l-am primit a fost ca am doar un abonament si il pot instala doar pe un calculator. eu ce fac acum? ma rog sa se poata recupera hardul, ca altfel la revedere abonament? va rog sa gasiti o solutie ca nu mi se pare corect sa nu mai pot instala in alta parte.

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

se poate schimba hardul dar nu se mai poate reveni la cel vechi

farcasc2

#3 Mesaj de farcasc2 »

eu folosesc un hard de imprumut, nu pot anticipa cat timp dureaza recuperarea datelor si repararea. intre timp programul se actualizeaza, eu ce fac? instalez de fiecare data noua versiune cu preluarea balantei si toate cele? de aceea am platit abonamentul ca sa nu trebuiasca sa fac asta. doar eu am platit abonamentul, nu sarmanul meu hard stricat.

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

:lol: hard de imprumut?
e simplu
nu se poate reveni la un cod de identificare deja schimbat

ilicio895

#5 Mesaj de ilicio895 »

Poti schimba o data pe an codul de identificare, insa nu mai poti revenii la cel vechi, decat dupa perioada mentionata.
In prezentarea SAGA se specifica acest lucru.
Ia totusi legatura cu cei de la SAGA, explicale situatia si sunt sigur ca te vor ajuta intr-un fel sau altul. O solutie ar fi sa cumperi un alt hard, pe care sa reinstalezi programul, sa-i dai codul de actualizare schimbat prin cei de la SAGA iar cand vei primi hardul vechi sa-l folosesti ca rezerva, eventual pe alte partitii decat C
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

farcasc2 scrie:eu folosesc un hard de imprumut, nu pot anticipa cat timp dureaza recuperarea datelor si repararea. intre timp programul se actualizeaza, eu ce fac? instalez de fiecare data noua versiune cu preluarea balantei si toate cele? de aceea am platit abonamentul ca sa nu trebuiasca sa fac asta. doar eu am platit abonamentul, nu sarmanul meu hard stricat.
nu iti recomand sa lucrezi cu un hard-disk reparat.
Oricand poate crapa si tu ramai cu ochii in soare. Mai bine ia alt harddisk nou ca nu e asa de scump si nu ai probleme ulterioare cu bazele de date sau cu programele instalate.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

farcasc2

#7 Mesaj de farcasc2 »

se pare ca nu a e chiar asa grav. hardu nu era stricat, l-am inecat eu cu ceva. s-au recuperat si datele, mai trebuie pus in functiune. sper sa n-am alte surprize. mersi pentru incurajari.

Scrie răspuns