validare revisal
validare revisal
Am urmatoarea problema la validarea in program a revisalului : imi apare eroarea : cod cor invalid in versiunea 8 nume ocupatie .... desi codul cor este perfect . trebuie sa incetez acest contract si nu mai pot valida rvs.Aveti vreo idee?
Re: validare revisal
ultima versiune e 6.0.7 , actualizeaza Saga, actualizeaza datele..
multumesc !! asa era 

-
Buna ziua, am aceeasi eroare de mai sus. Am actualizat Saga 3.0.517, am ultima versiune revisal 6.0.7 si tot nu merge. Nu stiu ce sa-i mai fac. Am o incetare si nu o pot transmite. Help!
Ai ultima actualizare a versiunii 517, cea din 21.12.2019?
Faptul ca utilizezi o versiune, nu inseamna ca si ultima actualizare (de multe ori se mai corecteaza mici bug-uri).
Faptul ca utilizezi o versiune, nu inseamna ca si ultima actualizare (de multe ori se mai corecteaza mici bug-uri).
-
Inainte sa scriu mesajul am actualizat cele doua versiuni saga si revisal. Acum am mai descarcat inca odata si am aceeasi eroare.
Poti sa ne oferi in acest caz mai multe detalii? Daca nu, atunci cel mai bine trimite e-mail echipei Saga.
-
Pe viitor foloseste butonul "raspunde" si nu "raspuns cu citat". 

-
Buna ziua.Am si eu aceeasi eroare,dupa actualizare date.Cum ati rezolvat?
Citeste cele postate aici:
viewtopic.php?f=1&t=45972
PS. Pe viitor poate gasesti mai repede raspuns daca folosesti butonul de cautare (dreapta-sus).
viewtopic.php?f=1&t=45972
PS. Pe viitor poate gasesti mai repede raspuns daca folosesti butonul de cautare (dreapta-sus).

-
Re: revisal - eroare
va scriu cu rugamintea de a-mi oferi o sotulie pentru remedierea urmatoarei situatii - firma este una mica si nu am experienta in REVISAL
Un salariat solicita concediu fara plata pentru perioada 04.06.2018 - 04.09.2019, iar ulterior anunta telefonic ca doreste prelungirea acestui concediu pana la data de 15.01.2020.
Am operat in REVISAL suspendarea CIM pentru perioada 04.06.2018-04.09.2019, in data de 04.06.2018. Dupa aceasta data nu am mai facut pana astazi nicio modificare in REVISAL pe acest contract.
Astazi, in REVISAL nu imi permite sa fac nicio modificare pe acest contract:
-din fereastra CONTRACTE->SUSPENDARE -> CORECTIE INCETARE - nu imi apare in lista acest contract,
-din fereastra CONTRACTE->SUSPENDARE -> CORECTIE - imi apre contractul, dar daca apas "Continuare" , ma scoate din REVISAL
Cum pot sa corectez aceasta situatie? Tocmai am actualizat aplicatia REVISAL - este o eroare?
Multumesc anticipat!
Un salariat solicita concediu fara plata pentru perioada 04.06.2018 - 04.09.2019, iar ulterior anunta telefonic ca doreste prelungirea acestui concediu pana la data de 15.01.2020.
Am operat in REVISAL suspendarea CIM pentru perioada 04.06.2018-04.09.2019, in data de 04.06.2018. Dupa aceasta data nu am mai facut pana astazi nicio modificare in REVISAL pe acest contract.
Astazi, in REVISAL nu imi permite sa fac nicio modificare pe acest contract:
-din fereastra CONTRACTE->SUSPENDARE -> CORECTIE INCETARE - nu imi apare in lista acest contract,
-din fereastra CONTRACTE->SUSPENDARE -> CORECTIE - imi apre contractul, dar daca apas "Continuare" , ma scoate din REVISAL
Cum pot sa corectez aceasta situatie? Tocmai am actualizat aplicatia REVISAL - este o eroare?
Multumesc anticipat!
Daca ai inregistrat suspendarea contractului, atunci la "contracte" -> "suspendare" alegi "modificare" si modifici "data sfarsit suspendare".
-
Multumesc pentru raspuns.
Apasarea butoanelor "Incetare"/"Corectie"/"Modificare"/"Anulare" din caseta Suspendare, ma scoate din aplicatia REVISAL.....
Apasarea butoanelor "Incetare"/"Corectie"/"Modificare"/"Anulare" din caseta Suspendare, ma scoate din aplicatia REVISAL.....
Ai vers.6.0.7?
Este posibil sa nu ai drepturi pentru a efectua modificari din cauza modului de instalare?
Poate ar trebui sa contactezi pe cei de la Inspectia Muncii, la mine nu apare nici o problema.
Sa ne zici cum ai rezolvat.
Este posibil sa nu ai drepturi pentru a efectua modificari din cauza modului de instalare?
Poate ar trebui sa contactezi pe cei de la Inspectia Muncii, la mine nu apare nici o problema.
Sa ne zici cum ai rezolvat.