Eroare validare revisal
Eroare validare revisal
Buna ziua.La validarea registrului salariatilor in revisal primesc urmatorul mesaj cod cor invalid cod 132438.versiunea 8/campul functie/ocupatie nume este obligatoriu si trebuie sa contina o valoare(codul cor introdus este cel nou valabil in 2020).Am incercat sa validez in versiunea 6.0.7 a revisalului.La toti angajatii am acelasi mesaj.Am tot cautat dar nu gasesc gresala.Daca a mai intampinat cineva o asemenea eroare ,va rog sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc anticipat
Re: Eroare validare revisal
Ce cod cor ai? L-ai căutat în revisal să vezi dacă există?
este un cod valabil din 01.01.2020/rubinian
E bine că eu pun o întrebare tu răspunzi la alta.
Sincer,pana acum de fiecare data am generat registrul din saga si doar l-am validat in revisal.Acum am descarcat versiunea 607 a revisalului si mi-a dat erorile mentionate mai sus.Sincer, nu stiu unde trebuie sa verific daca exista codul respectiv in revisal 

In programul Saga -> la partea de ReviSal -> la coloana "COR" ai gasit codul COR pe care l-ai cautat de pe rubinian?
O alta posibilitate este in programul oficial ReviSal -> instrumente -> coduri COR.
Faptul ca a aparut un act normativ cu anumite coduri COR pe care le gasesti in rubinian, nu reprezinta faptul ca si in programul ReviSal a fost introdus (daca nu iti plate poti sa faci sesizare catre Inspectia Muncii, chiar te invit sa faci acest lucru).
Ai putea sa raspunzi la intrebarea lui SeptimiuV (ca sa te putem ajuta)?
O alta posibilitate este in programul oficial ReviSal -> instrumente -> coduri COR.
Faptul ca a aparut un act normativ cu anumite coduri COR pe care le gasesti in rubinian, nu reprezinta faptul ca si in programul ReviSal a fost introdus (daca nu iti plate poti sa faci sesizare catre Inspectia Muncii, chiar te invit sa faci acest lucru).
Ai putea sa raspunzi la intrebarea lui SeptimiuV (ca sa te putem ajuta)?
Va rog sa ma scuzati .Eram presata de timp , m-a ajutat un coleg contabil cu validarea si nu am mai intrat pe forum .Nu am avut descarcat corect revisalul de la itm.Multumesc pentru ajutor.O zi frumoasa
Buna ziua,
Ati reusit sa rezolvati aceasta problema?
Ati reusit sa rezolvati aceasta problema?
-
Dupa validare in Revisal si preluare fisier in Reges, imi apare sub forma asta: fakepath\.............14-10-20210.rvs. Ce inseamna?
Nu înseamnă nimic.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Nu reusesc la o prima inregistrare pentru ITM sa gasesc fisierul RVS pe care sa-l transmit.In temp RevSal pina acum apareau fisiere rvs,acum imi apar doar fisiere ADOBE .Ma poate indruma cineva ?
Multumesc
Multumesc
-
Scuze,nu am vazut extensia RVS