update

Detalii despre modul de utilizare al site-ului
chiagac

update

#1 Mesaj de chiagac »

Nu stiu de unde se descarca ultimile actualizari si anume update-ul. Imi cer scuze ptr. nestinta mea.

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

intrii pw www.sagasoft.ro , te autentifici cu user name-u si parola (cele pe care le folosesti si pt forum) si o sa-ti dai seama acolo cum sta treaba

militarul267

#3 Mesaj de militarul267 »

acum cum procedez am parola programul il am instalat si am si lucrat in el cateva fime care este codul de identificare si codul de instalare cum le obtin iar cand fac actualizarile nu pierd ce am lucrat sunt cam insistenta dar asa suntem noi cei tineri? mai nepriceputi in folosirea tehnicii moderne dar insistam multumec mult ( va rog)

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

te autentifici pe site cu user name si parola si o sa-ti apara toate codurile de care ai nevoie

militarul267

#5 Mesaj de militarul267 »

esti acelasi dupa conta eu sunt militaru liliana am mai discutat dar sa sti ca am incercat dar degeaba

septimiuv

#6 Mesaj de septimiuv »

zi-mi ce nu-ti merge... ce erori iti da

tomac

#7 Mesaj de tomac »

Codul de indetificare il vei avea la prima actualizare a programului, iar codul de activare il vei obtine tot atunci.
Pentru a descarca actualizarile, asa cum a spus Septimiu anterior, intri pe www.sagasoft.ro te identifici cu numele de utilizator si parola ta fapt care iti va permite accesul la sectiunea de actualizari.
Dupa ce descarci modulul de actualizare si actualizezi programul, la prima lansare a acestuia iti va fi afisat codul de identificare si ti se va cere sa introduci codul de activare. Pentru a obtine acel cod, intri iarasi pe www.sagasoft.ro te autentifici si introduci in dreptul contractului tau codul de identificare afisat de program, dupa care apesi butonul adauga pentru a obtine codul de activare. Atentie la prima introducere a codului de identificare, trebuie introdus corect pentru a obtine cod corect de activare.
Dupa ce realizezi acesti pasi de cite ori vei primi mail legat de noile versiuni, vei avea in mesaj si codul de activare corespunzator.
In urma actualizarii nu se pierd date.
Dar este o regula de aur care spune ca trebuie facute salvari de siguranta, asta pentru orice eventualitate.
Vei vedea ca si in mesajul pe care il primesti odata cu aparitia unei noi versiuni utilizatorii sunt sfatuiti sa faca o copie de siguranta a programului si a datelor la care sa revina in caz de incident.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

nastasiea

update

#8 Mesaj de nastasiea »

scuze ca ma bag si eu sunt noua, dar unde salvez actualizarea?

septimiuv

#9 Mesaj de septimiuv »

la vecinu de bloc :lol:
unde vrei o salvezi

Scrie răspuns