calcul eronat CM

ignatd345

calcul eronat CM

#1 Mesaj de ignatd345 »

Buna seara,

Acum am descoperit si eu ca la CM cu cod 07 se suporta integral de la stat din prima zi de CM, iar eu am suportat primele 5 zile din FS. Am avut un caz in octombrie pentru care am depus si cerere la casa de sanatate pentru recuperarea banilor (on-line doar). Cum credeti ca ar fi mai bine... sa corectez statul la octombrie, fac rectificativa la 112 si rectific si cererea de recuperarea de la casa de sanatate sau sa las asa?

Multumesc,

tomac

Re: calcul eronat CM

#2 Mesaj de tomac »

Rectificați statul și 112. Nu cred că mai puteți rectifica cererea pentru că nu știu să existe această posibilitate. Dar al naibii șnapanii ăia de la CAS, cum tac ei chitic când văd de astea și cum urlă dacă ei cred că e ceva în neregulă...
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ignatd345

#3 Mesaj de ignatd345 »

Am mai avut un caz de corectie in trecut cand mi-a plafonat cas la salariul minim cu studii superioare in loc de cel minim pentru toti... si am mers la ei cu cererea depus + o noua cerere in care am explicat ce s-a intamplat si nu mi-au reprosat nimic. Ce-i drept nici banii nu i-am primit, dar nu cred ca acesta e motivul...

cunam917

#4 Mesaj de cunam917 »

ati depus cererea online, dar o sa primiti mail ca trebuie sa trimiteti originalele prin posta. si zic, prin posta sa le trimiteti corect, cu suma reala de recuperat

ignatd345

#5 Mesaj de ignatd345 »

Multumesc frumos, asa ma gandeam si eu.
O zi cu spor!

Scrie răspuns