eroare la descarcarea de gestiune...cam urgent...:(

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
bozianur

eroare la descarcarea de gestiune...cam urgent...:(

#1 Mesaj de bozianur »

Ola...deja mi-am prins urekile....
La inchidere de luna cand vreau sa validez descarcarea de marfuri vandute (global-valoric) imi apare urmatorul mesaj: ,,Desi s-a ales sistemul cu evidenta global valorica pe gestiuni distincte , nu s-a introdus nici o gestiune! Operatia va fi abandonata!"...De ce ???.. cand am inregistrat facturile de marfa am ales la fiecare articol gestiune marfuri si apoi cand le-am vandut la fel.....si nu am decat o singura gestiune : Marfuri!!
Ce nu fac bine ??
Danke anticipat!

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

pai cine v-a pus sa bifati la configurare societati evaluare pe gestiuni dinstincte?
daca e bifat pe gestiuni distincte trebuie ca la fisiere-gestiuni sa se configureze gestiunile si sa se aleaga un cont analitic pt fiecare cont folosit la operarea marfurilor in sistemul global valoric

totusi nu prea inteleg cum e global valoric, dar la iesiri se aleg articole :shock:

bozianur

#3 Mesaj de bozianur »

Aoleo! Nu da!!!:? ... fooooooooooarte incepator....abia acum am vazut acolo ca trebuie bifat numai daca descarcarea marfurilor se face numai valoric......si oki..am debifat...si la inchidere de luna nu ar trebui sa faca automat si 607=371 cu suma articolelor pe care le-am vandut??
Multumesc ptr rapiditate si...rabdare :D

Încuiat