Am atasata la calcultor o casa de marcat DATECS MP55 si functioneaza ca printer fiscal. La o factura de 2000 lei, am incasat partial 500 lei. Am dat tiparire bon fiscal iar in fereastra aparuta am modificat valoarea de 2000 lei cu valoarea de 500 lei ( suma incasata real ). La listare, pe bon, am constatat ca apare valoarea facturii si nu valoarea incasata real.
A mai patit cineva asa ceva? Exista o rezolvare?
Multumesc!
Incasare partiala cu bon fiscal
In fereastra de incasare, dupa calea fisier interfata, apar trei casete: Cash, Tichete, Card.
Se modifica suma in una din casetele Tichete sau Cart. In caseta de Cash nu se umbla.
Cash-ul se modifica automat, prin diferenta fata de celelalte.
Atentie la cifrele care apar in dreptul fiecarei casete, care la Datecs MP55 trebuie sa fie:
- Cash 0
- Tichete 1
- Card 2
Inca o atentionare:
Dupa introducerea sumei in fiecare caseta NU se apasa pe tasta Enter,
ci se trece cu TAB sau mouse la urmatoarea caseta/buton.
Se modifica suma in una din casetele Tichete sau Cart. In caseta de Cash nu se umbla.
Cash-ul se modifica automat, prin diferenta fata de celelalte.
Atentie la cifrele care apar in dreptul fiecarei casete, care la Datecs MP55 trebuie sa fie:
- Cash 0
- Tichete 1
- Card 2
Inca o atentionare:
Dupa introducerea sumei in fiecare caseta NU se apasa pe tasta Enter,
ci se trece cu TAB sau mouse la urmatoarea caseta/buton.
Re: Incasare partiala cu bon fiscal
pentru modeluL DATECS M 55L e la fel cu M55
CASH 0
TICHETE 1
CARD 2 ?
casa de marcat se va folosi ca printer.....
CASH 0
TICHETE 1
CARD 2 ?
casa de marcat se va folosi ca printer.....
Re: Incasare partiala cu bon fiscal
La situatia indicata de tine nu vad decat urmatoarea solutie (destul de complicata)
Fac un bon separat de 500 lei pe care il tiparesc si il sterg. Dupa care il anexez la factura respectiva.
Depinde insa daca se poate face asa ceva, depinde de tip daca este "marfa" , sau "servicii vandute" etc
Fac un bon separat de 500 lei pe care il tiparesc si il sterg. Dupa care il anexez la factura respectiva.
Depinde insa daca se poate face asa ceva, depinde de tip daca este "marfa" , sau "servicii vandute" etc
Keep Walking!