Eroare la salvare si apoi la actualizare-HELP

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
carabelaa

Eroare la salvare si apoi la actualizare-HELP

#1 Mesaj de carabelaa »

Am incercat sa fac o salvare iar in mom cand am reintrat in saga am avut o serie de erori la articole , furnizori si la Situatii listari.Erorile erau de genul"Index does not match the table .Delete the index file and re-create the index.114".Am facut actualizare cu ultima versiune a programului dupa ce in prealabil am salvat tot fisierul saga intr-un folder backup saga.Dupa aceasta actualizare toti furnizorii au disparut, clientii la fel.Am mai ramas doar cu articolele si documentele de intrare desi furnizorii au fost stersi.Totul a disparut.Ce pot sa fac?Unde am gresit?Se mai poate face ceva sau va trebui sa refac tot ?

Va rog mult daca ma poate ajuta cineva cu un sfat....

Multumesc mult

Anca

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

restaureaza ultima salvare efectuata la firma respectivă si din data respectiva reintroduci datele.

se pare ca ai avut o buşitură zdravănă a bazelor de date.

cam asta poţi face aşa la repezeala şi să ai spor. :wink:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Această eroare se rezolvă simplu: intră la Administrare - Intreținere BD și bifează opțiunea "Forțare reparare BD" apoi "Start"
S-au bușit fișiere index a tabelelor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

asta daca mai merge sa dai fortare reparare , dar daca e busita vtreo structura de baye de date si indecşii nu prea merge .
Sigur incercarea merita.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns