factura de prestari servicii

colesniuca

factura de prestari servicii

#1 Mesaj de colesniuca »

Am incercat sa facturez prestari servicii dar la denumire nu ma lasa sa scriu nimic si la factura nu apare nimic la denumirea produselor sau a serviciilor,am incercat sa definesc un articol ''copii xerox",imi apare la denumire dar nu ma lasa sa validez pentru ca il considera un produs care nu a intrat si va avea stocul zero. Va rog sa ma sfatuiti cum sa fac.

colesniuca

#2 Mesaj de colesniuca »

scuze nu stocul zero ci cu minus

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Folositi tip = nedefinit si va lasa sa scrieti ce doriti.
Sau la tip alegeti "Servicii vandute"
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

colesniuca

#4 Mesaj de colesniuca »

am incercat cu servicii vandute dar nu ma lasa sa scriu denumirea,ma lasa sa scriu la alte informatii si asa sa zic ca ar merge.
la tip nedefinit ma lasa sa scriu orice dar daca opereaza altcineva care nu stie contabilitate nu va sti ca trebiue sa scrie ct.704 si cine stie ce minuni va scrie.
multumesc pt sfaturi.

ciobanul

#5 Mesaj de ciobanul »

ehmmm...cred ca e o problema de definire a gestiunilor...Incercati sa creati o gestiune "Servicii Vandute -8 si creati un articol Copii Xerox cod 80001 tip articol servicii vandute (nestocabil!)...err....doar o sugestie ...
Orice solutie ...genereaza noi probleme.!!!

erdeim

#6 Mesaj de erdeim »

Sugestia lui colesniuca este corecta. Primul pas este aceea de a crea o gestiune "prestari servicii", dupa care creati un articol "copii xerox" de tip servicii vandute. La iesiri alegeti "servicii vandute", la gestiune "prestari servicii", iar la denumire articol "copii xerox" introduceti restul datelor si cam atat. Mai puteti adauga la informatii suplimentare ce doriti. Datorita faptului ca tipul de "servicii vandute" este setat ca nestocat nu o sa aveti stoc minus.
Daca doriti sa aveti o evidenta separata pe copii xerox A4, A3 sau color, puteti crea pentru fiecare separat un articol, ex: "copii xerox A4 alb-negru";"copii xerox A4 color" etc.

colesniuca

#7 Mesaj de colesniuca »

multumesc ciobanul asa am reusit si e ok.

ciobanul

#8 Mesaj de ciobanul »

ehmmm...ar mai fi de adaugat ca ARTICOLUL (articolele) se creaza in Meniul Fisiere>Articole...pt o urmarire mai intuitiva , codurile din fiecare magazie ar trebui sa inceapa cu nr magaziei ...(10001,10002 20001....etc...)
Orice solutie ...genereaza noi probleme.!!!

Scrie răspuns