factura introdusa gresit in 2007

stefanl458

factura introdusa gresit in 2007

#1 Mesaj de stefanl458 »

Am introdus o factura de 2 ori in 2007 si am descoperit de-abia acum cand am comparat fisa analitica cu a furnizorului. Cum as putea sa remediez eroarea ;trebuie folosit 117 ? Care ar fi inregistrarile ? Factura a fost inregistrata 371,4426%401 si 371%4428,378 Multumesc de ajutor

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

faci notele cu minus
normal ar fi sa se modifice si descarcarea de gestiune dar cum nu ati facut inventar (daca faceati vedeati factura atunci ca e de 2 ori) lasati descarcarea asa cum o sa iasa

paturcai

#3 Mesaj de paturcai »

Ca deobicei SeptimiuV este mai rapid. Am scris in acelasi timp....:lol:
Daca este vorba de marfuri, nu-i o problema atat de grava incat sa fie afectat profitul/rezultatul exercitiului precedent.
Folosirea corectiei erorilor materiale grave/devastatoare/capitale pentru care trebuie sa fii dus in fata plutonului de executie sunt altele: de pilda se declara un profit fictiv generator de dividende mincinoase, etc.
In cazul tau inregistrarea in contul de marfuri in plus o marfa primita de la un furnizor chiar nu este o nenorocire. Acea marfa nu a apucat sa creeze o cheltuiala, deci nu afecteaza nimic din anul 2007 pentru ca a fost inregistrata in plus.
Inregistreaza pe minus o cumparare de marfuri si succese nebanuite.
Si cum sugera SeptimiuV lasa descarcarea de gestiune sa iasa asa cum va iesi ea. Ca va iesi corect.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

stefanl458

#4 Mesaj de stefanl458 »

Multumesc mult la amandoi.

Scrie răspuns