Buna ziua.La un salariat cu salariul brut lunar de 536 ron,cu un singur copil in intretinere, programul imi calculeaza deducere personala de 447 lei si nu 350 cu ar fi corect.Am verificat inca odata toate datele salariatului,am verificat nr.persoanelor in intretinere,toate sunt corect introduse,insa la calcularea statului imi apare eronat deducerea de 447 lei.
Oare ce poate sa fie?Unde sa mai caut cauza calcului eronat?
eroare deducere personala
Buna ziua
Am un salariat cu salariu brut de 750 cu 2 copii in intretinere, programul imi calculeaza deducere personala 250 si deducere suplimentara de 384 in loc de 200. Astfel nu mai calculeaza impozit. Puteti sa ma luminati de ce se intampla acest lucru. Si asta numai la una din firme, la celelate programul calculeaza corect. Multumesc
Am un salariat cu salariu brut de 750 cu 2 copii in intretinere, programul imi calculeaza deducere personala 250 si deducere suplimentara de 384 in loc de 200. Astfel nu mai calculeaza impozit. Puteti sa ma luminati de ce se intampla acest lucru. Si asta numai la una din firme, la celelate programul calculeaza corect. Multumesc