decl 394

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
vacaruc

decl 394

#1 Mesaj de vacaruc »

Va rog sa-mi spuneti si mie cum completez in decl. 394 `date despre achizitii sau livrari`.Se face un total factura, adica din ian. pana in iunie pe fiecare furnizor/client sau se scrie fiecare factura din luna respectiva aferenta fiecariu furnizor?
Multumesc

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Da, totalul achizițiilor/furnizor plătitor de TVA și a livrărilor/plătitor de TVA.
Dacă ai utilizat SAGA, acestea se crează automat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

iarovoim

#3 Mesaj de iarovoim »

La fiecare semestru, din meniul Situatii-Listari, submeniul Jurnal de cumparari/vanzari, ultima coloana (de la stanga la dreapta), dai semestrul si anul si apoi actualizare date. Apoi debifezi manual furnizorii pentru bonurile de combustibil (deoarece declaratia se face doar pentru facturi) si dai tiparire la imprimanta si inregistrare pe discheta.
Asta este tot! :lol:

raresn

#4 Mesaj de raresn »

Buna ziua,

Dar daca nu am firma de la inceput in saga nu exista nici o varianta de preluare?
Eu am incercat sa preaiu sumele inanite de data la care am preluat ,nu imi genereaza nota ctb dar ca sa nu denatureze soldul la fz am dat plata si imi genereaza nota contabila.
Nu exista nici o alta solutie pentru firmele care nu suynt lucrate de la inceput in saga?
Va multumesc,

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

exista
restul actelor le introduceti in programul de la minister

cretum

Re: decl 394

#6 Mesaj de cretum »

Va rog spuneti-mi daca se genereaza decl 394 cind nu am activ. trim. 1- 2012.Decontul tva il am cu suna negativa de vo 2 ani. Daca generez decl imi spune ca ""ultima operatie introdusa e incompleta .-Abandon.""Va multumesc.

gramac921

Re: decl 394

#7 Mesaj de gramac921 »

declaratia 394 cu zero nu se depune . :)

Scrie răspuns