Am importat o e-factura de la Telekom care avea în conținut o reducere, trecută în factură ca 1 buc * prețul. Pe factura tipărită care am primit-o era -1 buc, așa cum este corect. Am sesizat celor de la Telekom inadvertența și aceștia, după ce au verificat, mi-au comunicat că eroarea nu este de la ei, că au încărcat corect factura, ci că ar proveni de la softul care face importul facturii din SPV. Puteți verifica?
Am verificat în fișierul html din directorul e-facturi și acolo apare cu minus, numai în import e-facturi și operații/intrari apare cu plus.
Eroare import e-facturi primite
Re: Eroare import e-facturi primite
Buna seara!
Am o problema atunci cand import facturile din SPV cu ajutorul meniului E-facturi din Saga. Problemele sunt la saga stocuri cand import articolele imi preia denumirea articolelor, gestiunea corecta dar nu-mi asigneaza automat coduri. Ce ar trebui sa fac ? Multumesc!
Am o problema atunci cand import facturile din SPV cu ajutorul meniului E-facturi din Saga. Problemele sunt la saga stocuri cand import articolele imi preia denumirea articolelor, gestiunea corecta dar nu-mi asigneaza automat coduri. Ce ar trebui sa fac ? Multumesc!