CORELATII D394-D300-BALANTA

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
Încuiat
olteanp156

CORELATII D394-D300-BALANTA

#1 Mesaj de olteanp156 »

In care din situatii, tva achizitii din 394 nu este la fel cu cel din 300 si balanta? Ca, la mine s-a intimplat sa nu fie. Poate din cauza ca, firmei(avind rambursare tva in perioada raportata), i-a fost respinsa la rambursare o parte din suma solicitata?Multumesc mult, imi cer scuze dar, de trei zile innebunesc cu D394.Si, ca sa fie tot tacimul, este prima oara cind intocmesc anomalia aceasta.

bogeanua

#2 Mesaj de bogeanua »

S-a mai discutat pe forum aceasta problema.Dati o cautare.

tomac

#3 Mesaj de tomac »

De ce folositi termenul "anomalie"?
Nu exista o astfel de corelatie. Pur si simplu. Si ar fi absurd sa existe cita vreme in D394 se inscriu doar facturi si doar acele facturi primite de la platitori de TVA sau emise catre platitori de TVA. La comertul cu amanuntul de exemplu daca nu ati emis facturi catre clienti inregistrati ca platitori de TVA in Romania, nu inscrieti vinzarea din Z. Ca urmare, de unde aceste corelatii fanteziste?
Aici: http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=2504 gasiti toate discutiile despre D394.
Va rog sa nu deschideti alte subiecte pe marginea acestei declaratii. Daca doriti sa discutati despre aceasta continuati discutia in topicul din linkul indicat anterior de mine.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Încuiat