formatare accidentala

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
crace269

formatare accidentala

#1 Mesaj de crace269 »

am formatat din greseala harddisk-ul ce continea Saga C.3.0
am reushit sa recuperez fisierele inapoi dar s-au pierdut numele shi 'ordinea' lor (ex: art_gr.gdx a devenit 1431541.cdx)
as vrea sa stiu cum as putea sa reintroduc datele inapoi in baza de date
[ce nume are fisierul 4635.cdx shi unde anume vine in structura directorului (ex.)] ce alte programe pot citi formatele folosite de saga sa pot afla continutul fisierelor fara nume?

orice idee va rog frumos
shi va multumesc anticipat.

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Nimeni nu va poate ajuta cu un raspuns la ceea ce intrebati. Denumirea de tip 1234.cdx e data de programul utilizat pt.recuperarea datelor.
Ideea e sa folositi mai multe programe de recuperare sau si mai bine sa apelati la cineva cu experienta. Nu toti ce stiu instala Windows se si pricep la astfel de operatiuni. In plus sansele de recuperare sunt extrem de mici mai ales daca pe partitia formatata ati reinstalat sistemul de operare si programe si ati mai si folosit acel PC. Sanse de recuperare de 100% ati fi avut daca imediat dupa formatare v-ati fi dat seama ca nu ati salvat datele si cu un soft specializat ati refacut partitia.
In plus chiar daca se recupereaza fisierele cu date (cele cu extensia dbf), este posibil ca acestea sa nu aiba un continut valid.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns