pierdut stampila societate
pierdut stampila societate
Cred ca am pierdut stampila societatii .......
Cine stie ce trebuie sa fac si cam cat dureaza asemenea operatiune ? Pana la obtinerea noii stampile mai pot sa fac plati prin banca ??? Am un contract de leasing la masina si am scadenta pe 1 ................. Va rog sa ma ajutati cu un sfat

Stampila noua se face intr-o ora.
La banca nu poti plati fara stampila decat prin MUTICASH (daca firma are asa ceva).
Stampila se declara pierduta la un ziar de circulatie nationala.
La confectionarea unei stampile noi nu trebuie sa prezinti motivele pentru care faci o stampila ci doar copie dupa Certificatul de inmatriculare (e bine sa ai si originalul la tine).
Pastreaza anuntul dat la PIERDERI sa nu ai vreo surpriza.
Amprenta stampilei fa-o sa fie altfel decat cea pierduta.
La Banca soliciti un set nou de documente privind schimbarea amprentei stampilei. Acest set de documente se completeaza pe loc si imediat poti face plati.
La banca nu poti plati fara stampila decat prin MUTICASH (daca firma are asa ceva).
Stampila se declara pierduta la un ziar de circulatie nationala.
La confectionarea unei stampile noi nu trebuie sa prezinti motivele pentru care faci o stampila ci doar copie dupa Certificatul de inmatriculare (e bine sa ai si originalul la tine).
Pastreaza anuntul dat la PIERDERI sa nu ai vreo surpriza.
Amprenta stampilei fa-o sa fie altfel decat cea pierduta.
La Banca soliciti un set nou de documente privind schimbarea amprentei stampilei. Acest set de documente se completeaza pe loc si imediat poti face plati.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!