Buna seara
Am si eu o problema, o societate a angajat 3 salariati cu handicap. Conform codului fiscal persoanele cu handicap accentuat sunt scutite de la plata impozitului pe salarii, problema este ca eu nu gasesc nicaieri in program unde sa bifez acest lucru (gradul de handicap si diminuarea impozitului pe salarii), ar mai fi o solutie sa sterg cota de impozit din meniul CONFIGURARE SALARII dar asta insemana ca nu imi opreste impozit la ceilalti salariati care nu au un astfel de certificat.
Poate ma puteti ajuta sa mi spuneti cum sa fac. Va multumesc
Buna seara.
grad handicap accentuat
În Fișiere-Salariați, dați "Modific" la acel salariat, apăsați butonul "Detalii" din partea dreaptă sus a ecranului și bifați opțiunea "Neimpozitat" apoi salvați.
Intrați la statul de plată devalidați-l dacă e validat și apăsați butonul "Actualizare date". În niciun caz nu modificați la secțiunea "Impozitar" din ecranul "Configurare societăți".
Intrați la statul de plată devalidați-l dacă e validat și apăsați butonul "Actualizare date". În niciun caz nu modificați la secțiunea "Impozitar" din ecranul "Configurare societăți".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
indemnizatie crest copil cu grad de handicap pana la 7 ani
o mama care beneficiaza de indemnizatie crestere copil cu grad de handicap III pana la 7 ani....poate sa se angajeze cu timp de lucru 4 ore?...
- teodorg133
NU...din cate stiu eu, pe perioada suspendarii CIM cat va aflati in plata cu indemnizatia de crestere si ingrijire copil, pana la 7 ani , nu aveti voie sa aveti NICI UN FEL DE ALT VENIT...ori cereti asistent personal pt copil cu handicap, atunci inceteaza suspendarea si va puteti angaja....poate colegii stiu si alte amanunte !!! 

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx