EROARE FATALAAAAAAA

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
mitroim114

EROARE FATALAAAAAAA

#1 Mesaj de mitroim114 »

Am o problema !!!!

Am incercat sa fac ultima actualizare a programului.... am salvat mai intai baza de date, iar mai apoi am vrut sa merg mai departe.... N-am putut !
Cred ca problema este la codurile de acces pentru cel de contabilitate nu am decat 5 cifre in loc de 6 ca la stocuri. Am incercat sa sun la saga dar suna mult si bine si nu-ti raspunde nimeni ( si nu e prima oara, sau atunci cand iti raspunde cineva habar are unde sa te indrume ...sau cum sa te ajute).

FRATILOR eu stiu ca este un program foarte ieftin dar faceti ceva ca sa mearga mai bine. O alta problema pe care am sesizat-o este aceea ca indemnizatia de conducere (chiar daca am bifa pt salariul de baza ) este interpretata ca si SPORRRRRR !!!!!!!! Si sa nu mai vorbesc de ordonantari, angajamente...etc VARZA ! As putea scrie pana maine vis-a-vis de problemele pe care le-am tot intampinat .

Faceti ceva !!!
Noi vrem sa merga bine..

gagium936

#2 Mesaj de gagium936 »

Imi vine greu a crede ca "Am incercat sa sun la saga dar suna mult si bine si nu-ti raspunde nimeni ( si nu e prima oara, sau atunci cand iti raspunde cineva habar are unde sa te indrume ...sau cum sa te ajute)."
Oricum nu vreau sa le iau apararea ca nu este treaba mea.
Scrie pe una din adresele de mail office sau service si cu siguranta o sa primesti un raspuns din partea d-lui Nica (programatorul)
Eu la fiecare problema intampinata sau modificare propusa am primis un raspuns negresit.
In rest, fiecare este liber sa`si spuna parerea despre SAGA.

Numai bine :wink:
Keep Walking!

parteniem797

#3 Mesaj de parteniem797 »

Daca programul a fost activat pe PC-ul unde ai facut actualizarea cauta in folderul C:\TEMP\ si vei gasi doua fisiere text de forma 329C.TXT si 329S.TXT care contin codurile de activare pentru pentru versiunea 329 C si S Contabilitate respectiv Stocuri ... pentru a gasi si ultima cifra din codul de activare daca acesta are 6 cifre ...
Codurile nu sunt valabile decat pe PC-ul unde a fost activat programul SAGA daca nu s-au cerut altele de la SAGA. :oops:

balazse

Re: EROARE FATALAAAAAAA

#4 Mesaj de balazse »

mitroim114 scrie:Am o problema !!!! Cred ca problema este la codurile de acces pentru cel de contabilitate nu am decat 5 cifre in loc de 6 ca la stocuri.
Foloseste actulizarea automata si atunci nu ai suprize cu coduri.

Scrie răspuns