declaratii sanatate

carametei355

declaratii sanatate

#1 Mesaj de carametei355 »

sunt din Hunedoara, am fost cu declaratiile la sanatate si nu mi le-au primit, ca nu le-au putut citi pe discheta,
Mi-au spus sa folosesc programul lor
Declaratia CCI a mers. Dar am inteles ca daca descarc programul lor atunci se blocheaza accesul la program SAGA si nu stiu ce sa fac in aceasat a situatie

baciul

raspuns

#2 Mesaj de baciul »

programul se bloca cand se instala raportare fnuass (cci) dar vad ca deja le-ai facut si nu ti-i s-a blocat programul.
programul pentru asigurati nu blocheaza programul saga.
chiar daca se blocheaza exista remediu, se copiaza niste dll-uri in saga si merge.
'Instalarea programului pentru raportare FUNASS (declaratii CCI) poate duce la blocarea accesului in programele SAGA. Solutiile pentru aceasta problema sunt dezinstalarea programul FUNASS sau copierea din directorul SYSTEM (C:\WINDOWS\system32 sau C:\WINDOWS\system) fisierele vfp9r.dll si vfp9renu.dll in directoarele programelor SAGA (de regula C:\SAGA C.3.0 sau C:\SAGA S.3.0).'

toata stima

Doriana

Re: declaratii sanatate

#3 Mesaj de Doriana »

carametei355 scrie:sunt din Hunedoara, am fost cu declaratiile la sanatate si nu mi le-au primit, ca nu le-au putut citi pe discheta,
Mi-au spus sa folosesc programul lor
totul e sa stii ce varianta de progr sanatate e la hd, sa stii cum denumeste fisierele, ca ex. in tm se foloseste 3a, 3b,3csi din saga bifez casuta 1 si 3 la salvare....intereseaza-te care varianta e la voi si e clar, bifezi ce ai nevoie... 8)
http://www.cjashd.ro/
da un telefon la ei si intraba structura fisierelor... :idea:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

busteani

#4 Mesaj de busteani »

Stiti cumva care e termenul de depunere a declaratiilor la casa de sanatate?

tabacariue

#5 Mesaj de tabacariue »

la Neamţ au spus cât mai curând fără a-mi specifica o dată limită.

Scrie răspuns