am lucrat o firma la sediul meu iar acum firma respectiva vrea sa-i tin contabilitatea la sediu ei, am cumparat programul cu ceva timp in urma si l-am instalat la sediul firmei acum vreau sa transfer toata baza de date din calculatorul meu in al firmei, cum trebuie sa procedez
multumesc amticipat pt. raspuns
mutare baza de date
1.Instalați la firmă versiunea completă a programului (cea pe care o aveți și dvs)
2.Faceți o salvare în altă locație din Administrare - Întreținere BD (selectînd la altă locație un memory stick)
3.La firmă, deschideți SAGA, creați firma, validați preluarea datelor pe zero și după activarea meniului intrați la Administrare - Întreținere BD pagina Restaurare și faceți restaurare din altă locație
Citiți helpul programului despre salvare/restaurare și căutați și pe forum subiecte despre salvare/restaurare.
2.Faceți o salvare în altă locație din Administrare - Întreținere BD (selectînd la altă locație un memory stick)
3.La firmă, deschideți SAGA, creați firma, validați preluarea datelor pe zero și după activarea meniului intrați la Administrare - Întreținere BD pagina Restaurare și faceți restaurare din altă locație
Citiți helpul programului despre salvare/restaurare și căutați și pe forum subiecte despre salvare/restaurare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.