Este valabil numai pentru Bucuresti, asa cum se poate transmite declaratiile batre bugetul statului (100 si 300) sau e si pentru celelalte judete ale tarii ?
Ar fi un lucru foarte bun !
Merge numai pentru Bucureşti. Acela e site-ul casei municipiului Bucureşti. La celelate case, judeţene, intră pe http://www.cnas.ro/?id=26 de unde alegând judeţul vei putea afla care e site-ul casei judeţene şi o adresă de mail. Un mail trimis la ei şi ţi se va comunica cum poţi trimite la ei fişierele (on-line, pe mail, etc)
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Daca le transmiti la o adresa de mail mai este nevoie sa depui si formularele listate si stampilate ? daca da , care este rostul transmiterii prin mail?eu nu inteleg!
Salve,
Eu, in Constanta depun de 2 luni sanatatea on line !
Cum se procedeaza:
se transmite prin mail , atentie, prin yahoo dau erori, eu mi-am creat un cont pe gmail, si nu am mai avut probleme
mai intai iti va veni un mesaj ca s-a preluat mailul, si sa astepti un alt mail pt validare,
la scurt timp vine si validarea, cu numarul si data declaratiei de sanatate, respectiv Cm. In acest al doilea mail se precizeaza ca, intre 26-30,si 1-4 ale lunii urmat trebuie mers la sediul lor pt stampilarea declaratiei.
Deci, dupa data de 26 se merge cu cele 2 declaratii in dublu exemplar, bineinteles, poti trece de acasa numarul deja, ei oricum verifica, si doar pune stampila, isi pastreaza exemplarul lor(cu copie op uri anexa), si........gata. Oricum, am scapat de orele de stat la coada, cand mergi pt
stampilat nu dureaza,merge fff repede.
Eu, am transmis chiar ieri si la somaj, la fel, am primit deja numar, numai ca nu stiu daca trebuie sa merg si pt stampila aici, voi vedea !
Succes!
Revin,
In cazul in care aveti concedii medicale in luna respectiva, nu se transmite online, trebuie depuse normal, la sediul lor, pana pe 25 ale lunii!
Si da, se pot transmite si prin posta, cu confirmare de primire !
Ba se transmit on line si cand sunt cm uri. Modalitatea e aceeasi, dar atasezi la exemplarul declaratiei pt ei si copia cm ului completat cu modul de calcul.
nu stai la coada ore intregi si nu ai surpriza ca nu merge discketa
+ ca ai satisfactia cand treci pe langa zecile de persoane de la coada si in 15 secunde ai si plecat
Eu sincer depun prin posta de cate ori nu am chef sa stau la cozi si cu asta am scapat, nici nu fac drumul pana la ei. Eu zic ca tot e cea mai buna varianta.
floreai367 scrie:Revin,
In cazul in care aveti concedii medicale in luna respectiva, nu se transmite online, trebuie depuse normal, la sediul lor, pana pe 25 ale lunii!
Si da, se pot transmite si prin posta, cu confirmare de primire !
de ce spui ca daca ai concedii medicale nu de poate transmite online?se poate cum sa nu!numai ca atunci cund duci situatia duci si exemplarul rosu al cm si le depui la urna .atit!